Aktywne Wpisy

hansoloxd +296
Dziecko, udowodnij że Twoja pier*olnieta nauczycielka jest przed okresem nie mówiąc że jest przed okresem: #heheszki #humorobrazkowy
źródło: IMG_5136
Pobierz
bronxxx +363
Jeżeli laski wszędzie wystawiają c---i w dekolcie, to dlaczego by nie rozpocząć mody żeby wystawiać kawałek jaj na widok? A wtedy, kiedy by zerkała, to jest zwracasz kulturalnie uwagę "gapisz mi się na jaja"?

W Historii Realnej mówili że ruscy dosyć intensywnie i skutecznie prowadzą dezinformacje i polaryzacje w Polsce ale zwrócili uwagę też na ważny szczegół, otóż nie tylko chodzi o działania wojenne ale także poglądy, ideologie czy wojne płci. I tak sobie myślę, że przecież na wykopie na tagach #przegryw #blackpill non stop ktoś stale buduje narracje, że nie nadajesz się do niczego jak nie masz wyglądu, większość nic nie osiągnie i nie będzie miało kobiety a wgl kobiety to szukają ideału czyli na pewno nie ciebie. Dodatkowo jakieś posty czy zdjęcia (sporo tych samych od lat) o tym jak kobiety cisną po chłopach. W efekcie wielu komentuje, że nie ma po co walczyć o tej kraj skoro nikt ich nie szanuje i kobiety nie chcą. Powiedzcie mi szczerze, co stoi za takim działaniem? Dlaczego niektóre osoby koniecznie chcą wywołać #depresja wśród polskich mężczyzn i poczucie, że w sumie to nie warto nic?
#wojna #rosja #ukraina #polska #samotnosc #socialmedia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Sytuacja polskich mężczyzn niczym się nie różni od mężczyzn innych krajów zachodniej Europy i nikt nie robi tego celowo, po prostu kobiety mają ewolucyjnie wgraną pogardę do mniej atrakcyjnych facetów i sobie tą pogardę uprawiają, bo mogą
@KlapekZeusa: nie wiem k---a, siebie?
o ile ktoś cię wpuści