@Zakala_Wadowic bez przesady. W lidze jest średnio, ale nadal mamy kontakt z czołówką, jest lepiej niż w wielu poprzednich latach. W Europie awansowaliśmy kolejny rok z rzędu do rozgrywek ligowych/grupowych. Stadion co chwila wykupiony, przychody rekordowe.
Kibice Legii mają tendencję do przesadzania w jedną lub drugą stronę. Jakbyśmy wygrali parę meczów w listopadzie to nikt już nie będzie pamiętał o Górniku.
@miki4ever: 7 mistrzostw. Poza tym sprytnie pominąłeś fakt, że przy 5 z nich Mioduski praktycznie nie tykał się spraw czysto sporotwych. A jak próbował, to reszta próbowała mu to wyperswadować, tak jak było w przypadku Czerczesowa, któremu Pan Dariusz był przeciwny (a jednak jedno z tych 7 mistrzostw zdobył).
Mioduski dopiero niedawno się ogarnął i usunął nieco w cień.
@jandiabeldrugi 7 czy 8 to nie robi różnicy. Fakt jest taki, że przed Mioduskim to robiliśmy jedno mistrzostwo na 20 lat, więc pisanie, że teraz jakiś najgorszy okres w historii mamy to gruba przesada.
@miki4ever: to fakt, natomiast trzeba uczciwie przyznać że Mioduski+Leśny to 4 mistrzostwa w 5 lat, a sam Mioduski to już tylko 3 w ciągu 7. Dodatkowo w ciągu tych pierwszych 5 lat Legia zaliczyła tylko jedną ewidentną wpadkę z wyborem trenera (Hasi). Potem mieliśmy wynalazki takie jak: - Jozak, który nawet nie był trenerem - Klafuric, słynny trener kobiet, bez doświadczenia w seniorskiej piłce - Sa Pinto, czyli wariat - Michniewicz,
@jandiabeldrugi cholera napisalem długi wpis i mi skasowało:) to w skrócie:
Jak wyjdziemy z narracji, że wszystko się wali i nigdy nie było tak źle, to mogę się tylko zgodzić z tym co napisałeś. Mioduski to zły prezes, al dobry właściciel klubu. Obecnie i tak 90% rzeczy decyduje Herra i to on jest faktycznym prezesem, niestety te pozostałe 10% to jest gdzie mamy problem.
Leciało w dół jak głupie, w pierwsze dni listopada. Kupiłem, i jestem 10% na minusie :p Dziś, i wczoraj, sytuacja się lekko ustabilizowała, cena krąży wokół 6,60€. Za 7 dni ogłaszają wyniki finansowe. #ubisoft #gielda
#ekstraklasa #legia
źródło: 1000000292
PobierzKibice Legii mają tendencję do przesadzania w jedną lub drugą stronę. Jakbyśmy wygrali parę meczów w listopadzie to nikt już nie będzie pamiętał o Górniku.
@miki4ever: 7 mistrzostw. Poza tym sprytnie pominąłeś fakt, że przy 5 z nich Mioduski praktycznie nie tykał się spraw czysto sporotwych. A jak próbował, to reszta próbowała mu to wyperswadować, tak jak było w przypadku Czerczesowa, któremu Pan Dariusz był przeciwny (a jednak jedno z tych 7 mistrzostw zdobył).
Mioduski dopiero niedawno się ogarnął i usunął nieco w cień.
- Jozak, który nawet nie był trenerem
- Klafuric, słynny trener kobiet, bez doświadczenia w seniorskiej piłce
- Sa Pinto, czyli wariat
- Michniewicz,
Jak wyjdziemy z narracji, że wszystko się wali i nigdy nie było tak źle, to mogę się tylko zgodzić z tym co napisałeś. Mioduski to zły prezes, al dobry właściciel klubu. Obecnie i tak 90% rzeczy decyduje Herra i to on jest faktycznym prezesem, niestety te pozostałe 10% to jest gdzie mamy problem.
Największe pretensje mam o Koste i Vuko,