Aktywne Wpisy
PannaBezSpiny +236
źródło: temp_file615671172398574709
Pobierz
Petururururu +4
#kiszak
Nie wiem o co chodzi z tym typem. Jakiś koleś sobie gra, mówi coś z czym się nie zgadzacie. Potem wy to wklejacie tutaj i tłumaczycie że nie ma racji. Do końca nie wiem bo nawet nie ruszam takich rzeczy.
Za jakis czas bierzecie sobie następnego typa itd.
To chyba jakaś zbiorowa terapia na dowartościowanie się.
Nie wiem o co chodzi z tym typem. Jakiś koleś sobie gra, mówi coś z czym się nie zgadzacie. Potem wy to wklejacie tutaj i tłumaczycie że nie ma racji. Do końca nie wiem bo nawet nie ruszam takich rzeczy.
Za jakis czas bierzecie sobie następnego typa itd.
To chyba jakaś zbiorowa terapia na dowartościowanie się.

Urodziło mi się dziecko, przez co nie mam czasu, a jak już mam czas, to jest mało chęci na siadanie przed PC i granie w gry.
W związku z tym pomyślałem o zakupie Steam Decka, gdzie, według mojego założenia, dużo łatwiej i wygodniej będzie mi się położyć na kanapie, wziąć do ręki konsolę, uruchomić (być może) już wcześniej odpaloną grę i grać, a cały proces będzie dużo szybszy.
1. Jak działa oprogramowanie? Czy chodzi to w miarę płynnie, czy w oczekiwaniu na włączenie się konsoli szybciej będzie zrobić sobie herbatę, kolację i odpalić PC?
Całe życie grałem klawiatura+mysz (nie licząc gier pisanych pod pada jak Fifa czy Jedi: survivor), więc obawiam się, że granie w gry na steam decku może być dla mnie uciążliwe
2. Czy da się przyzwyczaić i być może nawet czerpać przyjemność z gry na Steam Decku nawet przy tytułach napisanych typowo pod klawiaturę i mysz?
Na samym Steamie nie mam za wiele gier - dużą część ogrywam za pomocą Game Passa, czy na innych platformach.
3. Czy jest możliwość uruchamiania tytułów spoza Steam bez spędzenia wielu godzin na konfiguracji?
4. Czy ktoś miał podobną sytuację jak moja, kupił SD i ten zakup zmienił jego życie, czy raczej po zakupie konsola leżała sobie w kącie?
2. srednio, raczej bym kierował się w strone gier projektowanych pod pady
3 jest możliwosc, musisz troche czasu na to przeznaczyć zanim to ogarniesz ale nic trudnego, gej passa niestety nie da się w żaden sposób uruchomich
4 nie mam steamdecka ale innego handhelda pc
Z ciekawości - jakiego handhelda masz?
Powodzonka
2. Z takich gier typowo PCtowych to grałem tylko w CIV 5, które nie wyszło poza PC. Grało się przyzwoicie, ale wątpię by w total wara albo coś innego pod tylko PC grało się równie dobrze.
@haabero: bzdura ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chodzi spoko, szybko się włącza i wyłącza. To nie czasy PS4 z dyskiem HDD. Pamięć jest na
Właśnie z tego co czytam, to od steam decka bardziej pasuje do moich potrzeb handheld z windowsem - muszę poczytać który najsensowniejszy