Wpis z mikrobloga

Czemu to ludzie nie zrobią gry żeby było z 10 dużych miast 30 wiosek jebitna mapa oprócz głównej fabuły z 1000 questów fajnych, każdy npc imienny i ma swoje rutyny itp coś ala Skyrim tylko duzzzzzzioooo większe jedynie czekać na eldery 6 #gry
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Szyszkalogin A nie jakieś g---o że brak swobody jesteśmy uwięzieni w jakimś obszarze żeby iść dalej coś trzeba zrobić ludzie to manekiny sterczące cały dzień i bijące młotkiem cały dzień w dom nawet spać nie ida albo chodzą jak kukły w ta i we wta jak w assasinach, do budynków nie można wejść bo drzwi się nie da otworzyć bo to tylko imitacja idziesz na rynek nic nie wolno podnieść bo
  • Odpowiedz
  • 0
@MajsterZeStoczni Ale mi chodzi że teraz ludzie tyle lat minęło i czego takiego nie ma czy może coś mnie ominęło z tego co słyszałem to oblivion całkiem niezły bo większe miasta i podobno zadania lepiej napisane niż Skyrim ale Skyrima lubię bardzo za swobodę nie lubię się spieszyć tam wszystko na spokojnie ludzie mają swoje rutyny i fizyka spoko jak jest dom to jest dom i można wejść a nie atrapa
  • Odpowiedz
  • 0
@eaxata chwilę w jedynkę już nic nie pamiętam z tego wiem że magi nie ma i wolna strasznie gra i z tego co czytałem nawet na końcu gry może napasc cię 5 bandytów i cię zabija ja tak nie lubię żeby całą grę się męczyć żeby się iść bać gdzieś bo zaraz ktoś wyskoczy to na co ja mam grać 50 godzin i regresu nie czuć chyba że się mylę i
  • Odpowiedz
  • 4
@Szyszkalogin przesadzasz. W żadnej grze nie czułem tak korzyści z rozwoju postaci jak właśnie w kcd. Jak się już rozwinie postać i ma się zbroję poważną a nie jakieś szmatki, to cię tych 5 wieśniaków może okładać kijami po głowie a twoja postać tego nie czuje w ogóle, za to ty ich masakrujesz, o ile w ogóle nie zaczną uciekać. A czy rozgrywka jest wolna, to ciężko mi tak jednoznacznie stwierdzić.
  • Odpowiedz
@Szyszkalogin: istnieje coś takiego, nazywa się elder scrolls online, jest prawie cały kontynent (w tym kilka lokacji znanych z poprzedników jak np cyrodil czy duża częśc skyrim (tu akurat podzielona na kilka lokacji))+ kilka dodatkowych lokacji jak wyspy summerset, da się grać solo
  • Odpowiedz
@Szyszkalogin Ogromny świat masz w wiedzminie 3.
Multum niewykorzystanych lokalizacji które szłoby rozgrywać z przyjemnością.
Nie potrafię zrozumieć dlaczego powstały tylko dwa dodatku skoro wszystko było gotowe.
Cd projekt wiadomo ze wolał robić cyberpunka, który nawet dosięga wieśkowi pięt. W sumie z cyberpunkiem to samo... Zrobili duży świat z pustą fabułą, która kończy się raz dwa.
Żadnej kontynuacji, żadnych dodatków. Kompletnie nic xD
  • Odpowiedz