Wpis z mikrobloga

@KIaudik: "by nie poniesc konsekwencji" nono

Sąd Rejonowy w Rzeszowie wymierzył Mateuszowi Drozdowi, ps. „Kiszak”, grzywnę w wysokości 5000 zł za pobicie w 2019 roku pijanego mężczyzny na rzeszowskich Olszynkach.

ofc ch z tym pajacem, zmeczylem sie jego pdoleniem ktore teraz nastawione jest wylacznie na emocje u jego fanbojskiej grupy sebiksow
  • Odpowiedz
@KIaudik: Nie no k---a szanujmy się i nie rozwodniajmy tego co kiszak o--------a przez wrzucanie kłamstw. Zapłacił temu menelowi 5k odszkodowania, bo poszedł na ugodę a do rumuni wyjechał później.

To czy kara była adekwatna czy nie c--j mnie obchodzi.

Kiszak ma wiele za uszami ale powielanie kłamstw sprawia że ktoś pomyśli że reszta jest tak samo wymyślona.
  • Odpowiedz
@AstroBoy: Największym zarzutem wyższa cena za wcześniejszy dostęp, dodanie mikropłatności do gry singlowej, tj. możliwość zakupu różnych ulepszeń (te same rzeczy można zdobyć w grze, ale wymagają wiele czasu i trudu) - i to na dodatek po premierze gry, to znaczy recenzenci nie wiedzieli, że się one pojawią, a to u wielu (mam nadzieję) wpłynełoby na finalną ocenę gry.
Na dodatek Kiszakowi nie podobała się konstrukcja otwartego świata, że jest
  • Odpowiedz
@Smartek: Czyli jak większosć obecnych gier z tym wczesniejszym dostępem... Mikropłatności widziałem już nawet wcześniej w singleplayer, ale nigdy jakoś nie odbierało mi to funu, żeby sobie pograć. A konstrukcja otwartego świata jest mega spoko, bo i tak pokazuje więcej w tym gatunku możliwości niż w innych grach tego typu np. slashowanie konczyn tak jak nie jest to widoczne w innych grach + tego, że każda klasa ma inne interakcje
  • Odpowiedz