Aktywne Wpisy

obszarnik +101
Bardzo spodobało mi się wczorajsze zesrańsko części ludzi spod tagu #polskieonuce o to, że podróżnik z kanału Jak To Daleko odwiedza Białoruś. Gościu od lat odwiedza niebezpieczne kraje, gdzie prawie każdy z was bałby się postawić stopę. I nie jest to nic dziwnego, ale on tam jedzie i pokazuje te kraje takimi jakimi są, pokazuje miasta takie, jak faktycznie wyglądają i rozmawia z lokalnymi ludźmi.
Koleś był choćby w Iraku,
Koleś był choćby w Iraku,
źródło: Obrazek
Pobierz
CzasemBiegam +273
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Daleki jestem od histeryzowania ale troche nie widziałem co dziś chciał zagrać. Slamazarne rozgrywanie piłki po obwodzie, wrzutki do nikogo i te SFG które nie stwarzają żadnego zagrożenia.
Oczywiście zwalnianie Iordanescu teraz byłoby kretynizmem ale liczę że trener teraz wreszcie sie wyśpi i ogarnie, bo dupowato to wyglada
#mecz #legia
@thorgoth: kretynizmem, to było zatrudnianie tego debila. Oczywiście można go trzymać do końca sezonu, natomiast może to oznaczać brak pucharów i przymusową wyprzedaż. Trochę szkoda tych sprowadzonych graczy. O ile w przeszłości zdarzało się, że za szybko żegnano trenera, tak były też przypadki, gdzie takie szybkie przyznanie się do błędu uratowało sezon (Besnik Hasi). Iordanescu to jeden z najgorszych trenerów w historii tego klubu.
@thorgoth: przeciez tak jest w kazdym meczu za kadencjii siwego bajeranta. Feio byl jaki byl ale u niego pilka chodzila szybko i mial pomysl (ktory nie zawsze dzialal ale oczy nie krwawily od ogladania). Nie mowiac o zawodnikach ktorych mial do dyspozycji,
Przecież to co on robi (sabotaż w czwartek, wypowiedzi na konferencjach) to jest jawne działanie na szkodę klubu.
A co do mocy składu to ja nie jestem przekonany o wyższości duetu Rajovic/Colak nad duetem Gual/Szkuryn. Czuję frustracje ale zwalnianie trenera po 3 miesiącach, który niczego jeszcze nie przegrał to działanie na miarę Józefa Wojciechowskiego
Iordanescu to od początku była porażka. Od tego wywiadu, w którym stwierdził, że woli wygrywać 1:0 niż 5:2 wiedziałem, że to jakiś odklejeniec. Przecież w tym stwierdzeniu nawet czysta matematyka się nie zgadza. Ja wiem, że można tłumaczyć, że to taka hiperbola, że tak naprawdę miał co innego na myśli. Problem w tym,
Dajmy mu popracować do końca jesieni
Problem jest taki, że po przerwie czeka nas kolejna seria trudnych spotkań.
Zagłębie jak Zagłębie, ale potem jest Szachtar, Lech, Pogoń w PP, Widzew na wjeździe i Celje (prawdopodobnie mecz o być albo nie być w LKE na wiosnę). Czy Iordanescu to udźwignie? Wątpię, ale załóżmy nawet, że tak.
Dochodzi kolejna kwestia: ten gość praktycznie co rok