Wpis z mikrobloga

Jade z jakism oskarkiem. J----y przedziałowy wagon. Pani w Bydzi sprzedala mi 2 bilety nie obok siebie… Podobno cały wagon zajęty. Oskarek laduje sie do przedziału i drze sie na mnie ze jego miejsce ( na środku moje tez na środku. 0 różnicy ). Sie pytam czy mogę koło dziewczyny siedzieć. A ten z mordą całą litanię że nie po to klikał żeby siedzieć na innym i że trzeba było sobie rezerwować jak chce i j---e i j---e … nawet na pan nie tylko na ty. Odpuściłem sobie bo z dziewczyną jestem ale bym w mordę dał normalnie. Cały czas jej mówiłem że Polacy są fajni a tu taki głupi buc. #patologiazmiasta
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vlahbej: Może zajmiesz swoje miejsce, skoro takie Ci przydzielono? Jak się nie chciał z Tobą zamieniać, to takie jego prawo i powinieneś je uszanować. A jeszcze z łapami byś startował. I kto tu jest patusem?
  • Odpowiedz
  • 0
@Virek2 jak by normalnie powiedział to ok. Ale na moje grzeczne pytanie kretyn zaczął jakiś ciąg pouczeń. Wogole z 20 lat młodszy odemnie a startuje na Ty z pouczeniami.
  • Odpowiedz
@vlahbej: Wykazał się brakiem kultury, ale Ty byś zaogniał sytuację. Siebie warci jesteście po prostu najwidoczniej.
No i nie rozumiem dlaczego oczekujesz szacunku tylko ze względu na to, że jesteś starszy. To tak nie działa już od bardzo dawna jak byś się jeszcze nie zorientował. I bardzo dobrze, bo sama różnica wieku nie ma żadnego znaczenia. Tym bardziej, że strzelam, że obaj jesteście już dorośli.
  • Odpowiedz
  • 0
@Virek2 oczekuję szacunku in default. Ok za moich czasów nie o--------o sie obcych ludzi bo tak. Myślę że na jednym zdaniu można było zakończyć tą konwersacje ale bucowi nie starczyło
  • Odpowiedz
@vlahbej: No dobrze, że oczekujesz szacunku. Masz do tego prawo. Ale nie argumentuj tego wiekiem, bo to lekko żałosne. Przynajmniej w moim odczuciu.

I tak, na jednym zdaniu powinno się zakończyć. Ale nie emocjonuj się tym tak, buców jest przecież cała masa. Zwłaszcza, że regulamin przewoźnika był po jego stronie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Virek2 szegolnie ze nie ja kupowałem bilet i dostałem zjeby od nieznajomego oskarka za nie zrobienie czegoś. 20 lat nie jeździłem pociągiem i chyba pozostanę przy aucie
  • Odpowiedz
@vlahbej: Ale co to jego lub w sumie kogokolwiek interesuje kto Ci bilet kupił? Jakie to ma znaczenie dla meritum?
Dostałeś zjeby bo mu może nerwy puściły. Może to już 20 raz z rzędu jak nie może usiąść na swoim miejscu, bo musi się przepychać w takich sytuacjach? Może jest debilem, albo go słabo wychowano. Może miał słaby dzień? Wszystko jedno. Wszyscy jakby nie było jesteśmy ludźmi i takie sytuacje
  • Odpowiedz
  • 0
@Virek2 przynajmniej ci 10 minut nie p--------a nad głowa :) No właśnie długo nie korzystałem ze zbiorkomu i dawno nie byłem w Wwa zapomniałem jacy niektórzy są bucami
  • Odpowiedz