Wpis z mikrobloga

Cześć, kupilam iPhone 17 pro, znienilam z 13 pro i niestety bateria chyba jest kiepska. Ustawilam jako nowy, bez kopiowania rzeczy z poprzedniego telefonu. Poczekalam tydzien, az system ogarnie wszystko, zaindeksuje itd.

I teraz tak:
1. Na noc wylaczam wifi, blutacza i transmisje danych, czyli offline. Spie 7-8 h i po nocy mam srednio 7% mniej. Zadnych aplikacji w tle
2. Wczoraj w sobote naladowany do 100% o 10.26, dzisiaj 18.32 i mam 32% - powiecie niezly wynik, ale ja tylko 2h 30 min uzywalam telefonu!

Najbardziej chyba irytuje to, ze bateria schodzi gdy nie korzystam z telefonu. Przez godzine nie uzywam i czasami pare procent. Czy nowy ios jest tak z-----y czy cos z moim telefonem nie tak i robic zwrot do 14 dni?
#apple #iphone #ios
donalejd - Cześć, kupilam iPhone 17 pro, znienilam z 13 pro i niestety bateria chyba ...

źródło: IMG_0176

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@donalejd: Kolego, coś masz nie tak, robiłem dokładnie taką samą przesiadkę (z 13P na 17P), ładuje codziennie do 80%, po 12-14h mam między 40-50% baterii. A telefon używam dość intensywnie (rozmowy, youtube, wypok, spotify, cały czas połączone z Apple Watch i Apple Home, do tego słuchawki po 1-2h dziennie).

Uprzedzam, mam poinstalowane fb, messengery, instagramy i inne gówna które drenują baterię w tle :P
  • Odpowiedz