Aktywne Wpisy

maybe +87
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +55
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

I teraz tak:
1. Na noc wylaczam wifi, blutacza i transmisje danych, czyli offline. Spie 7-8 h i po nocy mam srednio 7% mniej. Zadnych aplikacji w tle
2. Wczoraj w sobote naladowany do 100% o 10.26, dzisiaj 18.32 i mam 32% - powiecie niezly wynik, ale ja tylko 2h 30 min uzywalam telefonu!
Najbardziej chyba irytuje to, ze bateria schodzi gdy nie korzystam z telefonu. Przez godzine nie uzywam i czasami pare procent. Czy nowy ios jest tak z-----y czy cos z moim telefonem nie tak i robic zwrot do 14 dni?
#apple #iphone #ios
źródło: IMG_0176
PobierzUprzedzam, mam poinstalowane fb, messengery, instagramy i inne gówna które drenują baterię w tle :P