Wpis z mikrobloga

#mecz smutne jest to jak ludzie reagują po nietrafionym karnym Lewego oraz ogólnie jego słabym występie. Zamiast cieszyć się że nie trafił i mu pogratulować rozbiegu do karnego to piszą negatywne opinie i wyzywają od drewniaków. Zapominając przy tym że strzelił 20 lat temu w finale LE Wolfsburgowi 9 karnch w 5 minut grając jeszcze wtedy w Lechu. Szkoda że w tym narodzie jest tyle zazdrości w stosunku do ludzi sukcesu.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SimplyZiutek: W chuyu mam LaLigę i w ogóle. Ale zastanawiam się czy w takiej Argentynie najeżdża się na Messiego za nieudany mecz (a jakiś na pewno się zdarzył), czy na Cristiano Ronaldo najeżdża się w Portugalii? Nie wiem ponieważ nie siedzę na argentyńskim odpowiedniku wykopa. Mam nadzieję, że to nie tylko Polacy są tak jebnięci.
  • Odpowiedz
@angelofdeath007: Okej spoko, ale to za przerwanie kariery reprezentacyjnej, a nie słaby mecz w lidze. Ale i tak właśnie podejrzewam, że to nie jest tak, że my Polacy jesteśmy tacy z-----i. Wszyscy są, ale my po prostu nie siedzimy na zagranicznych mainstreamowych forach więc wydaje się nam, że tylko u nas są takie sytuacje. Taka jest moja prawda futbolu.

Mamy taki trochę polski solipsyzm.
  • Odpowiedz
@Ejmen: Nie no, najpierw cała Argentyna mówiła że przez Messiego nic nie wygrywają, że zawodzi (np. karny z Chile nie trafiony w finale CA) więc zawiesił karierę w 2016. W Portugalii też Ronaldo hejtują ale wtedy siora się odpala i robi cyrk np. wtedy jak na mundialu Santos go na ławce posadził ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz