Wpis z mikrobloga

Żeby spiąć tego hollow palma monka musiałem wziąć kredyt tzn. wyprzedać prawie wszystko co miałem na moich innych, trzech postaciach.
Pomimo tego, że dopiero jest to 90lvl to już zapitala jak złoto :D Teraz idę na wypasione delirium - obym się tylko nie przeliczył xD Jestem też ciekawy jak będzie śmigał na abbysal overrunach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pathofexile2 #poe2
ps. bo historia z tym monkiem jest taka, że zacząłem levelować od hollow palm ale nie szło więc przerzuciłem się na pałę. Było git przez dłuższy czas ale max co mogłem później z niej wyciągnąć to średnie T15 i b--ń boże bez breachy bo mnie zabijaly moby ekspresowo. Więc trzeba było podjąć decyzję ostateczną - wypstrykałem się całkiem z kasy ale było warto.
acidd - Żeby spiąć tego hollow palma monka musiałem wziąć kredyt tzn. wyprzedać prawi...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@szmichal: Generalnie może nie tylko co jakieś specyficzne unikaty, ale wyposażenie powinno być raczej z topki żeby to zagrało. W takim sensie, że bez kompromisów - najlepsze (tzn. prawie bo kalandrami to nie operuję xD) zbroje, buty itd. Wiesz, tu 2 divajny, tam za zbroję 20, za coś tam więcej itd itp.
Składałem z tym bo ja sam jestem za głupi żeby ogarniać tak zmaksowane tematy :P
https://mobalytics.gg/poe-2/builds/ronarray-unarmed-hollow-palm-monk?weaponSet=set1
Na wypasionym
acidd - @szmichal: Generalnie może nie tylko co jakieś specyficzne unikaty, ale wypos...
  • Odpowiedz
  • 0
@Cenwargh: prorok czy co? :P ale powiem Ci, że nawet inaczej zaplanowałem: mój kolejny krok to nie tylko nowy, własny build ale SSF :) Polatam sobie jeszcze może to 95 i czas sobie na spokojnie bez zaplecza w postaci currency i rynku pograć :)
  • Odpowiedz