Wpis z mikrobloga

#kiszak #arkadikuss #bekazludologuff
Dobra, my tu gady-gadu o Kiszaku i jego bólu d--y za głupi żart, a w tym czasie Arek nadal żyje w swoim świecie w którym woke i lewactwo jest największym wrogiem gamingu i jest równoznaczny z porażką.
Tym razem Areczek już tworzy narrację jakoby Ghost of Yotei może być potencjalnie flopem, no bo są kontrowersje. I nieważne czy gra sprzeda się w 1 milionie egzemplarzy, 5 milionach, 10 milionach czy 100 milionach, bo Areczek i tak porówna ją ze sprzedażą innej, lepiej sprzedającej się gry by pokazać że GoY mogło się sprzedać lepiej lub rzuci nic nieznaczące zdanie "no ale ciekawe czy to się im mimo wszystko zwróci".
Thadeusss77 - #kiszak #arkadikuss #bekazludologuff
Dobra, my tu gady-gadu o Kiszaku i...

źródło: obraz

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Thadeusss77: ale tu już wam odklejka tagowa wjeżdża, oglądałem ten materiał i w negatywnym świetle stawiał właśnie ludzi płaczących że to woke flop. Aż się sam zdziwiłem trochę
  • Odpowiedz
@Thadeusss77: W sensie materiał pod narracje bo bohaterka nie wygląda jak cycata laska ze stallar blade czy innych hentaiców? I teraz będzie robił fikołki tylko po to by nie przyznać, że gra jest sukcesem. Jak dla mnie wiarygodniejsze i bardziej immersyjne jest bohaterka ze GoY a nie stellar blade.
  • Odpowiedz
@Thadeusss77: arek to teraz na dobrą sprawę może produkować takie gnioty bo nadrzędny kolega Mati ściągnął na siebie 95% uwagi i krytyki. Wiec podejrzewam że ani z dojenia tematu ubisoftu, ani z półrecenzji ani z dostrzegania wszędzie woke nie wyciągnie żadnych lekcji bo od niego sie odczepili i poszli do Kiszaka
  • Odpowiedz
Arek nadal żyje w swoim świecie w którym woke i lewactwo jest największym wrogiem gamingu

@Thadeusss77: To niech sobie żyje xD Jakby nie oszukujmy się 3/4 tych rzeczy które są lewackie i woke nie przeszkadzałoby ludziom gdyby taki Arek nie mówił, że one w ogóle istnieją i mają im przeszkadzać.
  • Odpowiedz
@Thadeusss77: Z tego co słucham to areczek jeszcze podał budżet na produkcje bez marketingu. Wspomina o tym w materiale ale tylko wspomina. A kiedy indziej przy okazji ac:shadows podawał już z marketingiem bo było pod narracje wygodnie :D
  • Odpowiedz
Ale ci ludzie są kretynami XDD Chłop jednocześnie lubił jedynkę ale nie podoba mu się że to co lubił w jedynce jest w dwójce. Chce coś innego ale najlepiej żeby podciągneli historie i zrobili to samo. Pozdrowienia z Gdańska

@gelvid: czemu kretyn. Ma jakieś swoje zdanie i spoko. Sam czasem pomijam sequele gier które lubię, bo mi się coś nie podoba i wracam do nich na promkach, albo wcale. Nikogo
  • Odpowiedz
@Maneharno: Tylko tutaj mamy człowieka który stwierdza że nie zagra sequel bo za bardzo przypomina mu oryginał po czym mówi że wolałby zagrać w sequel gdyby było w nim to samo co w oryginale (postać, ramy czasowe,lokacja)
  • Odpowiedz
@gelvid: nie wiem może za bardzo przypomina mu to GoT, że nie potrafi grać bez bohatera z pierwszej części
albo nie potrafi powiedzieć dlaczego mu się nie podoba, ale mu się nie podoba xdd
  • Odpowiedz