Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +262
Cześć, mam na imię Kamil i od kilku miesięcy pracuję nad produktem, który rozwiązuje realny problem milionów ludzi na całym świecie.
Ile razy w tygodniu sprawdzasz, jaki jest dzień? 3 razy? 5? 10? Za każdym razem odblokowujesz telefon, szukasz kalendarza, czekasz aż się załaduje. Policz ile czasu na to tracisz rocznie. Wychodzi kilka godzin. Kilka godzin życia, które mógłbyś spędzić z rodziną.
Dlatego stworzyłem DzieńTygodnia.pro - pierwszy na rynku AI-powered Temporal Detection Engine, który
Ile razy w tygodniu sprawdzasz, jaki jest dzień? 3 razy? 5? 10? Za każdym razem odblokowujesz telefon, szukasz kalendarza, czekasz aż się załaduje. Policz ile czasu na to tracisz rocznie. Wychodzi kilka godzin. Kilka godzin życia, które mógłbyś spędzić z rodziną.
Dlatego stworzyłem DzieńTygodnia.pro - pierwszy na rynku AI-powered Temporal Detection Engine, który
źródło: antfsa
Pobierz
asdfghjkl +14

@Aleksander_Lewski: To samo mógłby powiedzieć każdy człowiek na zachód od Polski na temat Ukrainy. To, że ludzie umierają bliżej ciebie, nie oznacza, że są ważniejsi od tych umierających kilka tysięcy kilometrów dalej
źródło: GHbTi_wWwAAzxxL_jpg
PobierzJeśli wśród krajów demokratycznych nastąpi przyzwolenie na czystki etniczne mniejszości narodowych albo zajmowanie siłą terenów należących do jakiegoś kraju "historycznie" (cokolwiek miałoby to w kontekście Izraela oznaczać), to otworzymy całą falę dawno
@TheTostu: Jeszcze zapomniałeś wspomnieć o chrześcijanach którzy wyniszczyli Słowiańskie Tradycje Religijne. Od tego się zaczął upadek Polski.
@LamajHarma: Nie. Bo to problem bezpieczeństwa i polityki całego kontynentu, nie tylko Polski. Z drugiej strony, w Gazie absolutnie nikogo to co się działo na Ukrainie i u nas nie obchodziło. A jeśli już, to kibicowali Putinowi. Ale pewnie na tiktoku ci tego nie pokazywali xD
@Aleksander_Lewski: Więcej stereotypów, więcej xD
Tak więc, nie nasza wojna, przynajmniej nie tych uzależnionych od tiktoka czy instagrama ( ͡° ͜ʖ ͡°