Wpis z mikrobloga

hahaha wiedziałem, że po tym filmie z kebaba będzie zesrańsko nauropków ma wykopie. Jak prezydent Czech poszedł na koncert, albo przyłapano go na zakupach, to o mało się z zachwytu nie zesrali razem z silniczkami na X. Ale jak Nawrocki poszedł na kebaba z młodymi ludźmi, to od razu "żenada" i "styl dresa" itd xD A poparcie wśród młodych to już 70%, a wy dalej płaczcie o powtórne liczenie głosów, bo was Giertych napuścił xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka
nowszyja - hahaha wiedziałem, że po tym filmie z kebaba będzie zesrańsko nauropków ma...

źródło: e9ff31e6d39439ce90b1591c0beb0367d421bb737629a2c5f29c20473c79fa2c

Pobierz
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nowszyja: to że poszedł na kebaba to mi wisi, ale jaka propagandę próbują na tym zrobić (prezydent dotrzymuje obietnic, blisko ludzi etc.) to już cringe w c--j xd
  • Odpowiedz
@nowszyja: czemu udajacym? Bo w garniaku nie przyszedl? przecież politycy na trybunach to norma, i nie pamiętam, żeby ktoś robił z tego jakieś halo.
Natomiast rozpływanie się nad prezydentem jedzącym kebaba ehhh xD jak ma być tu dobrze z takim mentalem.
  • Odpowiedz
ale bronić, bo przewinił tym, że poszedł na kebaba? xD

@nowszyja: Nie trzebabyło by nikogo bronić gdyby poszedł na kebaba, ale prawaki tak się podjarały jakby przynajmniej chłop w moskwie reparacje wojenne załatwił, dosyć zabawne
  • Odpowiedz
  • 6
Nie trzebabyło by nikogo bronić gdyby poszedł na kebaba, ale prawaki tak się podjarały jakby przynajmniej chłop w moskwie reparacje wojenne załatwił, dosyć zabawne

@H_266: nie to co prezydent Czech na koncercie, do którego silniczki na X i neuropki na wykopie waliły koncie, bo taki cool xD
  • Odpowiedz
nie to co prezydent Czech na koncercie, do którego silniczki na X i neuropki

@nowszyja: Napisz pod tym postem to samo jeszcze tak z 999 razy, wtedy na pewno to będzie prawdą. Żyjesz w jakiejś rzeczywistości którą sobie sam zbudowałeś.

ale gdzie nasza obniżka rachunków za prąd?

zaraz po spełnieniu 100 konkretów na pierwsze 100
  • Odpowiedz
ale bronić, bo przewinił tym, że poszedł na kebaba?

@nowszyja: kupując kebaba ośedlasza araba. nie tego sie podziewałem po prawdziwym polskim polaku, dla prawdziwych polakuw ™. przecież taka osoba namaszczona przez papieża powinna iść na schabowego.
  • Odpowiedz