@totem_lesnych_ludzi: bo oprócz pustego charakteru, braku zainteresowań i jakiegokolwiek rozwoju poza wyglądem taka osoba nie ma nic więcej do zaoferowania
@totem_lesnych_ludzi To proste, obecnie kobieta która ma BMI w normie czyli powiedzmy jest chuda ale nic nie ćwiczy jest już uważana za top i ma pełno atencji. Więc już nawet nie wyobrażam sobie co się dzieje jak kobieta jest dodatkowo wysportowana. Więc dlatego ego już w kosmos odleciało.
obecnie kobieta która ma BMI w normie czyli powiedzmy jest chuda ale nic nie ćwiczy jest już uważana za top i ma pełno atencji
@lentilek: Jestem szczupła i niestety muszę zaprzeczyć. Gdybym była uważana za "top", to pewnie by czasem ktoś zagadał na żywo albo choć się uśmiechał, a nigdy mnie to nie spotkało (a często chodzę sama w różne miejsca albo jeżdżę pociągiem).
@choochoomotherfucker to ja ci powiem czemu masz takie problemy 1 brak cyckow 2 brak tyłka 3 słabe stupki 4 słaba morda. Lub wszystko naraz P. S. To żart i mówię to ironicznie. Ten dopisek jest dla bialorycerzy co nie czają ironi
@Wiesniak_1: Dlaczego żart? Takie są fakty, na atrakcyjność składa się wiele rzeczy i wiem, że moim problemem jest to, że mam brzydki ryjec. Ale mirek wyżej twierdzi (i zresztą nie tylko on, bo już wiele razy widziałam podobne komentarze), że wystarczy, że baba jest szczupła i już jest piękna xD
@choochoomotherfucker wiesz to taki dupochron. Bo teraz w necie napiszesz coś czasem coś realnego z nuta doza żartu. To znajdzie się jeden z drugim co wyzwie cie od spermiarzy lub mizoginów, parawanów lub lewaków.
@totem_lesnych_ludzi: Bo gdy przez większość życia była "przeciętna" lub gruba to nie miała takiej pewności siebie co do swojego ciała, pochodzi taka lampucera na siłkę i od razu dopaminka zaczyna jej w dupie przewracać, załącza się próżność i płytkość, zaczyna traktować siebie jak przedmiot na półce w sklepie chodząc w obcisłych kalestakach i traktując swoje dupso jako jakaś wartość XD
@totem_lesnych_ludzi: Pochodzi chwile na siłownie,lekko skoczy pewność siebie,wstawi foty d--y na insta,stado spermiarzy zasypie atencją i ego w--------a w kosmos. Wina simpów.
@totem_lesnych_ludzi: U kobiet w PL tak to działa. Musisz być we wszystkim co najmniej tak samo dobry. Ona ma wyższe wykształcenie, musisz mieć co najmniej tak samo dobre. Ona jest wysportowana, musisz być co najmniej tak samo wysportowany. Zarabia x, ty musisz zarabiać więcej niż x.
To jest stare i znane zjawisko - kobiety nie chcą się wiązać z kimś gorszym. Musisz być równy ale najlepiej lepszy. Potwierdzają to socjologowie.
@choochoomotherfucker ja bym się do Ciebie uśmiechnął - bo uśmiecham się do każdej osoby, której wzrok spotykam, także męskiej. Najwyraźniej jestem gay czyli radosny.
EDIT: ładny masz autyzm :) akurat wczoraj se czytałem o VL85 a także o małych spalinowych lokomotywach jak SL40 ale nie jest to moje codzienne zainteresowanie. Mojego profilu nie czytaj, za mądra jesteś raka dostaniesz. Moim hobby jest robienie z siebie kretyna i robię to profesjonalnie
@centerario: Nie, po prostu oprócz wagi jest też ważnych wiele innych rzeczy. Wiele razy widziałam komentarze, że w przypadku mężczyzn chodzenie na siłownię to "cope", bo co z tego, że chłop będzie miał super ciało, jak ma brzydką twarz albo zakola.
Moim hobby jest robienie z siebie kretyna i robię to profesjonalnie
@lentilek: Jestem szczupła i niestety muszę zaprzeczyć. Gdybym była uważana za "top", to pewnie by czasem ktoś zagadał na żywo albo choć się uśmiechał, a nigdy mnie to nie spotkało (a często chodzę sama w różne miejsca albo jeżdżę pociągiem).
1 brak cyckow
2 brak tyłka
3 słabe stupki
4 słaba morda.
Lub wszystko naraz
P. S. To żart i mówię to ironicznie. Ten dopisek jest dla bialorycerzy co nie czają ironi
To chyba dlatego że te bardziej narcystyczne po prostu chodzą na siłownię.
Ona ma wyższe wykształcenie, musisz mieć co najmniej tak samo dobre.
Ona jest wysportowana, musisz być co najmniej tak samo wysportowany.
Zarabia x, ty musisz zarabiać więcej niż x.
To jest stare i znane zjawisko - kobiety nie chcą się wiązać z kimś gorszym. Musisz być równy ale najlepiej lepszy. Potwierdzają to socjologowie.
EDIT: ładny masz autyzm :) akurat wczoraj se czytałem o VL85 a także o małych spalinowych lokomotywach jak SL40 ale nie jest to moje codzienne zainteresowanie. Mojego profilu nie czytaj, za mądra jesteś raka dostaniesz. Moim hobby jest robienie z siebie kretyna i robię to profesjonalnie
@konska-stulejka: Zachęciłeś do czytania ( ͡° ͜ʖ ͡°)