Aktywne Wpisy

fsfdjf +9
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Czy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

@lentilek: Jestem szczupła i niestety muszę zaprzeczyć. Gdybym była uważana za "top", to pewnie by czasem ktoś zagadał na żywo albo choć się uśmiechał, a nigdy mnie to nie spotkało (a często chodzę sama w różne miejsca albo jeżdżę pociągiem).
1 brak cyckow
2 brak tyłka
3 słabe stupki
4 słaba morda.
Lub wszystko naraz
P. S. To żart i mówię to ironicznie. Ten dopisek jest dla bialorycerzy co nie czają ironi
To chyba dlatego że te bardziej narcystyczne po prostu chodzą na siłownię.
Ona ma wyższe wykształcenie, musisz mieć co najmniej tak samo dobre.
Ona jest wysportowana, musisz być co najmniej tak samo wysportowany.
Zarabia x, ty musisz zarabiać więcej niż x.
To jest stare i znane zjawisko - kobiety nie chcą się wiązać z kimś gorszym. Musisz być równy ale najlepiej lepszy. Potwierdzają to socjologowie.
EDIT: ładny masz autyzm :) akurat wczoraj se czytałem o VL85 a także o małych spalinowych lokomotywach jak SL40 ale nie jest to moje codzienne zainteresowanie. Mojego profilu nie czytaj, za mądra jesteś raka dostaniesz. Moim hobby jest robienie z siebie kretyna i robię to profesjonalnie
@konska-stulejka: Zachęciłeś do czytania ( ͡° ͜ʖ ͡°)