Wpis z mikrobloga

Rosja stosuje taktykę "zimno i ciemno", żeby tak było na Ukrainie w zimę. Oby bracia z Ukrainy przetrwali.

• 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Metris: Uwielbiam to straszenie od początku wojny, że coś zaraz p--------e, Rosjanie już za moment piekło Ukraińcom urządzą. I jeszcze ton wpisu taki, żeby się nie dało zarzucić, że onucą śmierdzi ani zgłosić moderacji. Sprytnie Iwan.
  • Odpowiedz
w tym roku się uda xD

@Frwrd05: Jak tak widzę takie komentarze to mam wrażenie, że wy serio byście chcieli, żeby rusek zaczął atakować elektrownie jądrowe na Ukrainie xD. Bo dzisiaj tylko dzięki temu taki Kijów ma prąd. No ale może rusek wreszcie przesunie swoje limity (pdk) i będziecie się mogli cieszyć.
  • Odpowiedz
on codziennie niby przesuwa te limity. Przestań bredzić, majmune

@Balija: xD, no wiem, według ukraińskiej propagandy już wielokrotnie ostrzeliwali elektrownie jądrową w Zaporożu. Co prawda należy do nich od 2022 no ale ją sobie atakowali xDDDDDDDDDDDDDDD.
  • Odpowiedz
Ale co Ty mi z Zaporożem pół inteligencie wyjeżdżasz skoro piszesz o Kijowie? Po za tym były takie ostrzały, ale jak dobrze pamiętam po interwencji i negocjacjach to przestali bo to zagrożenie dla regionu, w tym tez Rosjan.
  • Odpowiedz