Aktywne Wpisy

kleboldswaifuv2 +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Melkovva_ +6
Mam pytanie do #rozowepaski
Czy mogłybyście być w #zwiazki z niebieskim który korzystał z usług #divy ?
Bo dla mnie to np kuźwa niemożliwe by było wiązać się z k--------m.
Zapraszam do dyskusji
Czy mogłybyście być w #zwiazki z niebieskim który korzystał z usług #divy ?
Bo dla mnie to np kuźwa niemożliwe by było wiązać się z k--------m.
Zapraszam do dyskusji

źródło: 1000088530
Pobierzźródło: pobrane
Pobierz@zeszyt-w-kratke: Tak mamo i tato, jak będę dorosła to chcę być bezdzietna i latać po murzyńskich knagach, oczywiście to mój wybór, który podjęłam sama bez napi3rdalania sobie tik-tokiem i (((amerykańską))) popkulturą po pysku jak jakimś MK-ULTRA.
Aczkolwiek należy też zauwazyc, że niektóre media czy magazyny próbuja nam obrzydzić rodzicielstwo. Również bezpodstawnie (np. argument, że ludzie z dziećmi nie wyjeżdżają na wakacje bo nie mają czasu/kasy, a jest właśnie odwrotnie). A takie działanie jest na
Skoro jesteś już dorosłą osobą, która rozwija szczęśliwy związek ze swoją partnerką, to powinieneś już wiedzieć, że człowiek nie ma wpływu na wszystko co się wokół niego dzieje. Żyjemy w społeczeństwie, które jest kapryśne w swojej masie i w większości podąża za tym, co
@Jergen: to prawda, ale jest też tego źródło - mass media, a w szczególności social media. Debatuję, czytam i rozmyślam nad demografią od dawna i ze wszystkich rachunków wychodzi mi, że geneza niskiej dzietności w krajach rozwiniętych to instagram, tinder i Netflix (oczywiście mówiąc to mam na myśli wszystkie sociale i serwisy streamingowe, te co
Problem w tym, że ludzie by chcieli, ale ich nie stać. A gadanie, że to wolność wyboru, to tylko cope. Kobiety boją się przeciętnego życia, a facetów nie stać na dom, bo pan Żyd tak przykręcił, że czasem nawet we dwójkę ciężko dostać kredyt.
Ciekawe że zachodni świat nie chce się rozmnażać...poza Izraelem ( ͡° ͜ʖ ͡°)