Aktywne Wpisy

KNU-RZY-SKO +304
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

grand_khavatari +12
chciałbym zobaczyć badania od czego ludzie glupieją na starość to jest po 30stce
normalnie inteligentni błyskotliwi 10 lat temu a teraz wstawiaja boomerskie memy na SM
przepracowanie? przebywanie z dziecmi? odmózdzajacy kólchoz?
co piątek wstawka HEHE BEDZIE PITE
albo zdjecie ogórka i BĘDZIE KISZONE HEHE @ZOSIAZTWITTERA
to samo zauważcie na joemonsterze, przecież to te same osoby co wstawiały 10 lat temu błyskotliwy studencki humor a teraz zmienili sie jak digimony kurde
normalnie inteligentni błyskotliwi 10 lat temu a teraz wstawiaja boomerskie memy na SM
przepracowanie? przebywanie z dziecmi? odmózdzajacy kólchoz?
co piątek wstawka HEHE BEDZIE PITE
albo zdjecie ogórka i BĘDZIE KISZONE HEHE @ZOSIAZTWITTERA
to samo zauważcie na joemonsterze, przecież to te same osoby co wstawiały 10 lat temu błyskotliwy studencki humor a teraz zmienili sie jak digimony kurde

źródło: temp_file7218558048134797471
PobierzKolejnego tygodnia albo za dwa spróbuj znowu. Przecież nie musisz nagle gotować codziennie każdego posiłku. Ale sam fakt, że się poczujesz się pewnie przy kuchence, użyć deski, noży, umyć naczynia - to wszystko sprawi, że w przyszłości będzie łatwiej.
Ze sprzątaniem to samo,
@Szyszkalogin: Możesz wziąć niebieską pigułkę, i myśleć, że jedzenie = schaboszczak, kartofle + mizeria, a inaczej się nie najesz; że w kuchni musisz spędzić dwie godziny na gotowaniu bo inaczej się nie liczy. Albo wziąć czerwoną pigułkę i dostrzec wartość w jedzeniu surowym/nieprzetworzonym, odkryć dietę śródziemnomorską, gdzie przygotowanie makaronu trwa 5 minut, a ludzie żyją w zdrowiu do późnej starości.
Reject tradition; embrace
Okej, nie każdy musi umieć robić wołowinę wellington, ale żeby zrobić sobie żarcie w celu przedłużenia egzystencji to już każdy powinien potrafić.
A większość bab tak mówią o
A teraz level wyzej- masz swoje kaszojady (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ja mam problem z ogólnymi porządkami, biurko zawalone wszystkim, w szafach mam miszmasz, a jeden