Aktywne Wpisy
nowszyja +1096
Facet przez dwie godziny byล masakrowany przez 3 kundle, jego koลczyny byลy w takim stanie, ลผe lekarze prรณbujฤ
c go ratowaฤ musieli je odciฤ
ฤ, niestety mฤลผczyzna zmarล. Jesteลcie w stanie sobie wyobraziฤ skalฤ jego cierpienia? Dlaczego to siฤ wydarzyลo? Bo paลstwo skapitulowaลo przed psiarzami. W normalnym kraju kundle po pierwszym pogryzieniu byลyby odebrane, a psiarz dostaล takฤ
karฤ, ลผeby nauczyล siฤ rozumu. Tutaj byลa klasyka: kobieta pogryziona wczeลniej przez te psy musiaลa bujaฤ

mirko_anonim +92
โจ๏ธ Dlaczego nie lubiฤ firmowych integracji? โพ
Dlaczego ludzi tak szokuje, ลผe ktoล przychodzi do pracy, robi swoje i siฤ zwija ( อกยฐ สฬฏ อกยฐ)
Dzisiaj dowiedziaลem siฤ, ลผe w mojej firmie na koniec roku jest wielka duper gala podsumowujฤ ca rok z nagrodami i wgl i wiem, ลผe mnie nie bฤdzie na niej bo mam gdzieล firmowe integracje, zwลaszcza, ลผe pracujฤ zdalnie i mam po prostu daleko
Ale wszyscy oczekujฤ ลผe bฤdฤ
Dlaczego ludzi tak szokuje, ลผe ktoล przychodzi do pracy, robi swoje i siฤ zwija ( อกยฐ สฬฏ อกยฐ)
Dzisiaj dowiedziaลem siฤ, ลผe w mojej firmie na koniec roku jest wielka duper gala podsumowujฤ ca rok z nagrodami i wgl i wiem, ลผe mnie nie bฤdzie na niej bo mam gdzieล firmowe integracje, zwลaszcza, ลผe pracujฤ zdalnie i mam po prostu daleko
Ale wszyscy oczekujฤ ลผe bฤdฤ
jaki smak
- kurczak 50.4% (365)
- 4 sery 49.6% (359)

Zaprzestaลem wrzucania materiaลรณw z Palmowym Krzychem od lipca, gdyลผ przestaลem oglฤ daฤ filmy na jego kanale. Kiedy zbanowaล filmy na kanale Billy Menadลผer utwierdziลem siฤ tylko w tym, ลผe nie naleลผy promowaฤ Palmowego Krzycha na KamboShotach, tym bardziej, ลผe sobie tego nie ลผyczy. Nie czuลem potrzeby o tym pisaฤ, uznaลem temat za zakoลczony.
Jednak tematu za zakoลczony nie uznaล Palmowy Krzychu. Zgลosiล bez zapowiedzi i wyjaลnienia jak mniemam losowych 8 filmรณw, bo nie wiem jak inaczej wyjaลniฤ czemu wybraล te a nie inne. Zwลaszcza, ลผe czฤลฤ z nich miaลa prawie rok lub wiฤcej. Nie wiem czemu akurat teraz gdy byลo juลผ o nim cicho na KamboShotach oraz Wykopie. Nie wiem teลผ, czemu nie zdecydowaล siฤ na kontakt jak Maniek czy Waldi w sprawie jednego materiaลu.
Wysลaลem do Palmowego Krzycha maila na adres podany w zgลoszeniu z pytaniem o to oraz czy ma coล do przekazania publice KamboShotรณw w zwiฤ zku z tymi zgลoszeniami. Na moment publikacji tego wpisu nie otrzymaลem odpowiedzi.
W zwiฤ zku z tym co dalej? KamboShoty bฤdฤ dalej dziaลaฤ jak dotฤ d. Treลci z kanaลu Palmowego Krzycha nie pojawiaลy siฤ na nich od 2 miesiฤcy i w zaistniaลej sytuacji nie bฤdฤ dalej tu publikowane. Tym bardziej, ลผe znudziล mi siฤ juลผ wczeลniej. Choฤ nie wyklucza to wzmianek o Palmowym Krzychu na innych materiaลach.
Zrzuty ekranu ze zgลoszeniem oraz treลciฤ maila do Palmowego Krzycha zaลฤ czam w komentarzu
https://www.youtube.com/post/Ugkx1GAogO4_nNylp7BedDBOhvCBUL7FB6Zw
https://www.reddit.com/r/RaportZAkcji/comments/1nybt9g/palmowy_krzychu_zg%C5%82osi%C5%82_8_losowych_film%C3%B3w_na/
โถ #kamboshoty โ | #palmowykrzychu #raportzpanstwasrodka #raportzakcji #polacywkambodzy #polacywazji
ลบrรณdลo: palmowykrzychuZBANOWANE0
Pobierzลบrรณdลo: zgลoszenie03102025
Pobierzลบrรณdลo: mail
Pobierz@pelt: Stary dziad w pijackim amoku pewnie sobie sobie coล ubzduraล. ลปe hejterzy zniszczyli mu kanaล czy coล podobnego. I tak samo jak Machaj, zgลasza po pijaku przypadkowe treลci
Komentarz usuniฤty przez autora