Wpis z mikrobloga

๐Ÿฅ‘๐Ÿ’ญ Palmowy Krzychu 3 paลบdziernika 2025 zgล‚osiล‚ na KamboShotach 8 losowych filmรณw. Co jest o tyle zaskakujฤ…ce, ลผe na KamboShotach ostatni film z fragmentem jego nagraล„ pojawiล‚ siฤ™ 24 lipca, czyli ponad 2 miesiฤ…ce temu. Od tego czasu Palmowy Krzychu byล‚ tylko raz wspomniany w jednym shocie pod tytuล‚em "DOBRA RADA DLA PALMOWEGO KRZYCHA OD ADAMA".

Zaprzestaล‚em wrzucania materiaล‚รณw z Palmowym Krzychem od lipca, gdyลผ przestaล‚em oglฤ…daฤ‡ filmy na jego kanale. Kiedy zbanowaล‚ filmy na kanale Billy Menadลผer utwierdziล‚em siฤ™ tylko w tym, ลผe nie naleลผy promowaฤ‡ Palmowego Krzycha na KamboShotach, tym bardziej, ลผe sobie tego nie ลผyczy. Nie czuล‚em potrzeby o tym pisaฤ‡, uznaล‚em temat za zakoล„czony.

Jednak tematu za zakoล„czony nie uznaล‚ Palmowy Krzychu. Zgล‚osiล‚ bez zapowiedzi i wyjaล›nienia jak mniemam losowych 8 filmรณw, bo nie wiem jak inaczej wyjaล›niฤ‡ czemu wybraล‚ te a nie inne. Zwล‚aszcza, ลผe czฤ™ล›ฤ‡ z nich miaล‚a prawie rok lub wiฤ™cej. Nie wiem czemu akurat teraz gdy byล‚o juลผ o nim cicho na KamboShotach oraz Wykopie. Nie wiem teลผ, czemu nie zdecydowaล‚ siฤ™ na kontakt jak Maniek czy Waldi w sprawie jednego materiaล‚u.

Wysล‚aล‚em do Palmowego Krzycha maila na adres podany w zgล‚oszeniu z pytaniem o to oraz czy ma coล› do przekazania publice KamboShotรณw w zwiฤ…zku z tymi zgล‚oszeniami. Na moment publikacji tego wpisu nie otrzymaล‚em odpowiedzi.

W zwiฤ…zku z tym co dalej? KamboShoty bฤ™dฤ… dalej dziaล‚aฤ‡ jak dotฤ…d. Treล›ci z kanaล‚u Palmowego Krzycha nie pojawiaล‚y siฤ™ na nich od 2 miesiฤ™cy i w zaistniaล‚ej sytuacji nie bฤ™dฤ… dalej tu publikowane. Tym bardziej, ลผe znudziล‚ mi siฤ™ juลผ wczeล›niej. Choฤ‡ nie wyklucza to wzmianek o Palmowym Krzychu na innych materiaล‚ach.

Zrzuty ekranu ze zgล‚oszeniem oraz treล›ciฤ… maila do Palmowego Krzycha zaล‚ฤ…czam w komentarzu

https://www.youtube.com/post/Ugkx1GAogO4_nNylp7BedDBOhvCBUL7FB6Zw
https://www.reddit.com/r/RaportZAkcji/comments/1nybt9g/palmowy_krzychu_zg%C5%82osi%C5%82_8_losowych_film%C3%B3w_na/
โ–ถ #kamboshoty โ—€ | #palmowykrzychu #raportzpanstwasrodka #raportzakcji #polacywkambodzy #polacywazji
pelt - ๐Ÿฅ‘๐Ÿ’ญ Palmowy Krzychu 3 paลบdziernika 2025 zgล‚osiล‚ na KamboShotach 8 losowych fi...

ลบrรณdล‚o: palmowykrzychuZBANOWANE0

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
@pelt albo ma takich doradcรณw albo sam siฤ™ nachlaล‚ i coล› mu odwaliล‚o, niech spada na drzewo, kolejny wielki jutuber tylko widaฤ‡ nawet po jego ostatnich livach ลผe eldorado siฤ™ skoล„czyล‚o zresztฤ… ileลผ moลผna oglฤ…daฤ‡ to samo czyli ล‚aลผenie w kรณล‚ko po mieล›cie i gadanie do kamery
  • Odpowiedz
Zgล‚osiล‚ bez zapowiedzi i wyjaล›nienia jak mniemam losowych 8 filmรณw, bo nie wiem jak inaczej wyjaล›niฤ‡ czemu wybraล‚ te a nie inne.

@pelt: Stary dziad w pijackim amoku pewnie sobie sobie coล› ubzduraล‚. ลปe hejterzy zniszczyli mu kanaล‚ czy coล› podobnego. I tak samo jak Machaj, zgล‚asza po pijaku przypadkowe treล›ci
  • Odpowiedz