Aktywne Wpisy
enron +268
45 054 490 726 + 939 887 974= 46 994 398 700
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
CrispySabcia +28
#slubodpierwszegowejrzenia
Będzie teraz wszystko przeżywał. Przecież dobrze wiedział gdzie się zgłaszał i jak to wygląda. Widać, że już nie wytrzymuje emocjonalne, a to dopiero początek 💨💨
Będzie teraz wszystko przeżywał. Przecież dobrze wiedział gdzie się zgłaszał i jak to wygląda. Widać, że już nie wytrzymuje emocjonalne, a to dopiero początek 💨💨
źródło: 1000066444
Pobierz

#wojna #polityka #bekazlewactwa #polska #usa #konfederacja #usa #geopolityka
Sikorski to największy w rządzie Tuska szkodnik. A to wyczyn i to niemały.
Zbiera w internecie poklask bo właściciel farmy trolli to jego przyjaciel - hehe - jeszcze z czasów PiS.
I koń rozpoczął promocje tej obrzydliwej postaci na przyszłe wybory
@kwiat_pustyni626: no i latają, dzień w dzień, od rana do nocy, mikroblog bez zablokowanego tagu #polityka jest nieczytelny
Sikorski to najlepszy minister MSZ jakiego mieliśmy. Problem w tym, że ani obecny rząd, ani inne możliwe PiS/Konfa nie mają wizji większej strategii, niż tylko opieranie się o sojuszników, którzy wysysają z nas kapitał, ni dając nic w zamian.