Wpis z mikrobloga

Co myślicie o tym?
Mam opcje takiej wymiany : ja daje Nintendo switch v2, ps4 pro z jednym padem i 900 zł za ps5 fat z jednym padem i gra snowrunner. Warto czy nie bardzo? Mam kilka gier na ps4 i musiał bym je sprzedać i kupić wersję pod ps5 więc tak średnio mi się to widzi :/ z uwagi że do nowych gier mam xboxa series x .. Jedynie pod exy i nowe exy które nie wyjdą na ps4 już. #ps4 #ps5 #ps4pro #playstation #playstation4 #playstation5 #konsole #xboxseriesx
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@needer no kiedyś stanieją
już teraz chodzą po 1200-1300zł a z napędem widziałem za 1400 to gdzie ty chcesz dwie konsole dawać i jeszcze dopłacać 900zł

PS4 to jakieś 500-600
switch 600-700
to już masz 1100-1300 czyli PS5 a gdzie tu dopłacać ludzie złoci interes ktoś by ładny na tobie zrobił XD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@vieniasn ogólnie ten switch jest mi zbędny bo mam oleda jeszcze, to ps4 pro (cuh7016b - pierwsza wersja) kupiłem niedawno za 450 zł ( dobra okazja) bo chciałem ograć exy których nie ograłem kiedyś jak miałem ps4 fat, tzn głównie gow ragnarok. No i tera w sumie mi dałeś do myślenia że chyba jednak ta wymiana nie opłacalna z taką dopłatą.
  • Odpowiedz