@Medonix: Tak trochę liczyłem, ze będzie mechanizm, potwierdzający oryginał i nie proszący o płytę - np. ot raz na tydzień wymaga włożenia.
A z tym na zawsze to w wersji cyfrowej to wygląda, że jest to na zawsze do momentu "wycofujemy X z oferty" (tak, wiem, to jest jakieś 0.01% szans) :). Dlategu tutaj stwierdziłem, że jednak wole płytę. :)
Dobra, nie problem. Widze, że są jeszcze wersje płyta +
@mccloud ech zawsze marzyłem o takim systemie jak opisałeś. Wkładasz raz na ileś i po temacie.
Choć technicznie dziś dało by się to zrobić, to niestety producentom konsol nie jest na rękę żadne ułatwianie grania z płyt. Najchętniej by się płyt pozbyli bo tylko tracą na rynku używek, nie chcą mieć jednak wrzawy więc jeszcze jako tako płyty podtrzymują.
Da sie coś zrobić abym nie musiał wkładać płyt? Czy tutaj jest krótko i każda wersja na płycie wymaga płyty?
Zaleta jest taka, że płytę można odsprzedać. Wada, że trzeba ją wkładać.
(jak już śmieszkujemy :) )
@przemax: To było odrazu zainstalowane. Wszystkim się podoba.
Coś za coś.
A z tym na zawsze to w wersji cyfrowej to wygląda, że jest to na zawsze do momentu "wycofujemy X z oferty" (tak, wiem, to jest jakieś 0.01% szans) :). Dlategu tutaj stwierdziłem, że jednak wole płytę. :)
Dobra, nie problem. Widze, że są jeszcze wersje płyta +
Choć technicznie dziś dało by się to zrobić, to niestety producentom konsol nie jest na rękę żadne ułatwianie grania z płyt. Najchętniej by się płyt pozbyli bo tylko tracą na rynku używek, nie chcą mieć jednak wrzawy więc jeszcze jako tako płyty podtrzymują.