Aktywne Wpisy

naganiaczherculesa +315
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SystemHalted2_0 +118
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz

Dzień 27 za mną. Długi dzień, treningu brak. Kalorii liczenia również brak… Znaczy, liczyłem przez 3/4 dnia, ale kolacja już wjechała bez liczenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W planach jutro rano trening na czczo, żeby spalić kanapki z pasztetem i lody zero z kolacji. Trzeba wrócić do rytmu – koniec z półśrodkami (od poniedziałku (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) )
Podsumowanie dnia 27/100
Dieta:
• Liczona do kolacji, potem freestyle (kanapki z pasztetem + lody zero)
Trening:
• Brak (jutro rano trening na czczo)
Waga:
• 96,5 kg
• Strata w tym tygodniu: -0,3 kg
• Strata od początku: -3,8 kg
#doweselasieogarne #mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #odchudzanie #chudnijzwykopem #dieta #redukcja
@DoWeselaSieOgarne: to tak nie działa że jak ćwiczysz na czczo to spalasz inne kalorie niż nie na czczo albo że w ogóle spalisz więcej kalorii czy coś XD
@Dziki_wieprz co jest złego w treningu na czczo? przez ostatnie 8 lat 90% treningów jakie zrobiłem było na czczo xD
Też robię na czczo trenigni, albo w--------m snickersa przed i tyle. Nie widzę, abym miał mniej siły czy coś. Chyba, że pójdę na czczo o 12 na trening, co się zadrzyło z 2 razy to rzeczywiście, można paść xD