Wpis z mikrobloga

Wielkie boom na urzędnicza było dopiero w kwietniu 2017. Do tego czasu znikoma ilość była u magicala, bo miał max do 300-500 widzów przed remontem.
  • Odpowiedz
@GomiGomi: do końca czerwca było boom. Po tym jak gruby potraktował baobaba i mieli spine o marker to mu lekko spadła widownia. Ja tam jednak wole wrzesień-październik 2015 gdy z rafonem ciągle się wyzywali na twitchu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dawidczeta u mnie to też się z tym zbiegało, dlatego robota po nocach; niesamowicie odprężające - od kilku lat nie ma w Internecie nic śmiesznego; same dołujące informacje
  • Odpowiedz
@GomiGomi: dla ciebie nie ma. Ja jako koneser nie odczuwam stypy i co chwilę coś się pojawia czy to na chwilę lub jest ciągle aktywne z przebłyskami. Krótko mówiąc patocontent dalej się dobrze trzyma.
  • Odpowiedz
@GomiGomi: był ajemge1 ale ten bardzo hardkorowy content szybko upadł, bo to była kwestia czasu ( ͡° ͜ʖ ͡°). Teraz raszei lub bystrzak. Ewentualnie lesiu na kicku jak ma jakieś randki lub irl z alko.
  • Odpowiedz
@dawidczeta ajemge1 nie moje klimaty; miałem dużo skuteczniejszego typa na studiach nawet namawiałem na streamowania; dzisiaj jeździłby S-klasa albo siedział w więzieniu; bystrzak to karakan zakompleksiony, gorszy toksyn niż tucznik; raszek wiadomo - klasa;
  • Odpowiedz
@GomiGomi: my tu mówimy o patocencie, który jednak ci panowie dalej utrzymują na dobrym poziomie. Jak mówiłem, obecnie content dalej się dobrze trzyma a kubus swoimi strimkami z randkowania trochę świeżości wprowadził, bo tam zwłaszcza na streamach z wrocka to potrafiło być grubo ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz