Aktywne Wpisy

astralkowa +79
Pamiętam jak ostatnio stałam na przejściu na czerwonym i nic nie jechało, więc część ludzi zaczęła przechodzić. Sama się wahałam, ale potem przypomniałam sobie tekst, że "upadek społeczeństwa zaczyna się od upadku jednostki" i grzecznie poczekałam na zielone xD
#heheszki #przemyslenia #truestory
#heheszki #przemyslenia #truestory
Mariuszzuk +39
źródło: 1000015163
Pobierz

![[AKTUALIZACJA] Chat Control politycy znów chcą czytać nasze prywatne wiadomości](https://wykop.pl/cdn/c3397993/fc48c0ce38341877ca018285e053a5f6d5ae28a42b66c8093f27080bd6ac030c,q80.jpg)
Deweloperzy nie budują wyciszonych mieszkań tylko stosują minimalne wymagania z norm.
Komentarz usunięty przez autora
@klamovsky: mogę tylko współczuć, ja wręcz zaniechałem korzystania w mieszkania w bloku przez nieustannie drących się nad głową dzieciaków i patusiarskiej mamusi tupiącej nocami po podłodze jakby miała założone glany
albo na najwyższym piętrze, albo w ogóle, inaczej
Tak jest. Albo ostatnie piętro albo wcale.
Ryzyko 5 lat skakania i piszczenia nad głową, możliwe nawet 10 to jest większy koszt niż dopłata deweloperuchowi za metr na ostatnim piętrze.
Nie ma porównania do tego co niesie się po ścianie i stropie vs jak gowniaki skaczą piętami nad głową
A jak ktoś niżej hałasuje to łatwo spacyfikować samemu robiąc im piekiełko
@onomatopejusz: i oczywiście matka będzie oburzona na sąsiada za zwrócenie uwagi bo to przecież normalne rzeczy, wszyscy się tak chowali w blokach a ona musi dzień w dzień się angażować w wychowywanie, karmienie, opiekę i czym są moje skargi wobec tego, no ok, tylko ja na pewno