Aktywne Wpisy

ish_waw +579
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
gobi12 +209
Pamiętacie ten stół? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
źródło: temp_file6670518616501059288
Pobierz

Na allegro udało mi się znaleźć mimośrody z gwintem wewnętrznym 1/2 cala ale jej drugi koniec też ma 1/2 cala przez co niemożliwe jest przykręcenie baterii.
No chhba że ktoś poleci kosmiczne rozety które to zasłonią a których na necie nie znalazłem
#budujzwykopem #hydraulika #kiciochpyta #stepujacybudowlaniec
źródło: Screenshot_20251004_153250_Gallery
Pobierzhttps://allegro.pl/oferta/rozeta-chromowana-dn25-34-mm-1-h-50-mm-67mm-15927121211
Napraw to teraz od razu, bo do następnego remontu bęeziesz się z tym męczył. Nie ma prostego sposbu, żeby to poprawić... Jak dasz radę to zrób zdjęcie przyłącza bez baterii, śrubunków i muf, albo w lepszej jakości, żeby było widać co tam w ścianie jest