Wpis z mikrobloga

@ijones no i wydac kilkadziesiat tysiecy dolarow za hotel przez te 60 dni zamiast kilku tysiecy za wynajecie mieszkania, albo kilkaset tysiecy na kupno domu do ktorego zawsze bede mogl wrocic jak mam ochote, no super
  • Odpowiedz
@Foxing ty wiesz ze taki dom w porownowaniu z kupnem domu na wilanowie wcale nie jest drogi? XD nie wiem czy nie zaplacilbym szczerze duzo mniej niz wydalem
Edit, dobra przejrzalem twoie posty dla ciebie wynajem kawalerki w rzeszowie brzmi jak marzenia przestaje ci odpowiadac, chlopak 2 wpisy pod tobą widać ze chociaz cos osiagnal i jest w stanie normalnie dyskutowac
  • Odpowiedz
Edit, dobra przejrzalem twoie posty dla ciebie wynajem kawalerki w rzeszowie brzmi jak marzenia przestaje ci odpowiadac,

@Slizzy: Nie wiem o czym bredzisz ale weź mniej panie od trójkąta xD Zmyślac trzeba umieć.
  • Odpowiedz
@Wariner: pewnie nawet nie wie jak Las Vegas dziś wygląda. Cała masa kasyn powywalała stoły z krupierami i powstawiała wielkie tablety na których można tracić pieniądze. Szansa na wygraną czegokolwiek jest dużo mniejsza niż parę lat temu bo debile turyści i tak pójdą zagrać bo przecież są w Vegas xD
  • Odpowiedz