Wpis z mikrobloga

#famemma powiem ze denis to musi wariować na tym dołku cela bez okna bez niczego bez radia tracisz poczucie czasu zero łączności ze światem cela wiezienna to przy tym hotel
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HondaCivic jak bez okna ? Xd to ja nie wiem na jakim dołku ty byłeś chyba na Ukrainie .Niestety miałem okazję zwiedzić nawet 3 różne dawno temu przy różnych okazjach i w każdym było okno i wcale jakiejś męki tam nie było ,kładłem się w kime poprostu i przesypiałem do przesłuchania xd
  • Odpowiedz
@HondaCivic no 48 dwa razy ,chociaż wiadomo że to nigdy nie jest pełne 48 ,bo po 48 to oni cie muszą wypuścić i raz jeden coś krócej z 4 godziny byłem bo akurat była taka sytuacja że musieli mnie najpierw dowieść na komendę do mojego miasta i tam przesłuchać i trochę szybciej po mnie przyjechali.
  • Odpowiedz
@HondaCivic no cos takiego jest ale akurat ja tak nigdy nie miałem , a co do pobytu na dołku to akurat dla mnie to zawsze było lajtowo kładłem się w kime i wstawałem tylko się wylać i zajarać jak nowy cieć zaczynał zmianę i otwierał cele żeby sprawdzić czy żyje,jak podnosiłem łeb i mówiłem że żyje to z reguły sami się pytali czy nie chce do kibla
  • Odpowiedz