Wpis z mikrobloga

Przedstawię Wam plan Denisa Z.

Denis „Bad Boy” Załęcki przed freakami miał szacunek, reputacje i uliczne koneksje wśród kibicowskiego oraz osiedlowego środowiska. Zaś od życiowego etapu w High League, po Fame, itp dosłownie rozwalił wszystko co miał i osiągnął w półświatku, kosztem zarobionych niemałych pieniędzy. Które notabene ulokował w różne akcje, banki bądź szemrane biznesy. Chłop dosłownie się zbłaźnił na maxa i nikt go już nigdy nie traktował poważnie. Najprawdziwszy ojciec odpulił, a sam bananowy dzieciak Natan przyczynił się do destrukcji persony Denisa. Teraz co się wokół niego dzieje, jest ku Waszemu zdziwieniu wszystko zaplanowane. Co dokładnie? No poodpierdziela teraz co nie co, nabroi, nastraszy, pomiesza na mapie ekip i przede wszystkim miasta Toruń by finalnie skończyć w więzieniu na gdzieś 1.5 - 3 lata. Po wyjściu jak planuje będzie gitem z ponownym uznaniem wśród chuliganki czy ulicy i przede wszystkim z pieniędzmi. Reasumując poświęca on pare lat swojego życia by reanimować reputację. Czy mu się to opłaci? Być może, gdyż jest wciąż młody i dalej chce tkwić w kodeksie ulicy. Ot taki mental przygłupiego patusa.
#famemma #deniszalecki #wieziennezasady #policja
kre-dens - Przedstawię Wam plan Denisa Z.

Denis „Bad Boy” Załęcki przed freakami mia...

źródło: IMG_5201

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kre-dens hajs p-----------l na głupoty. Szacunku nie odzyska. Jak będzie groziło mu minimum 3 lata to strzeli i charakternie wyjdzie na wolność.
Wątpię czy denis jest w stanie myśleć dłużej niż od piątku do piątku.
  • Odpowiedz
@kre-dens: nie ma takiej możliwości by oficjalnie wrócił do struktur przestępczych oraz środowiska, jest totalnie spalony przez te krzywe ruchy, garować będzie minimum od 5 lat bo mu odwieszą wcześniejsze wyroki i dorzucą nowe smaczki, tyle z tej filozofii miejskiej
  • Odpowiedz
@kre-dens: tak samo tego 15 latka przekonał. Mówi słuchaj odespisz jakiś numer pójdziesz do paki i jak wyjdziesz to na mieście lepki będą się ciebie bać. Będziesz miał przeszłość kryminalna to wtedy dużo można zdobyć . Zobacz ja siedziałem rok czasu grypsowalem i zobacz ile kasy mam. Lepiej iść do puchy i mieć reputacje niz do szkoły.możesz decydować kto będzie rzucał tematem na mieście,lepki za tobą pójdą bo to ślepe
  • Odpowiedz