Wpis z mikrobloga

• 1
@OrgStJones: nic nie poradzę na to, że do was grajewiaczki dociera jedynie pismo obrazkowe. Żadnego argumentu nie potraficie zrozumieć, więc nie mam wyjścia, muszę się dostosować do waszych możliwości :))
  • Odpowiedz
@onogero: jaki argument? Jakim cudem w pozwie cywilnym przeciwko Olgierdano ma ktokolwiek pójść w pasiak, już nie mówiąc o tym, że poza nim osoby, które nie dostały żadnego aktu oskarżenia?
  • Odpowiedz
  • 1
Jakim cudem w pozwie cywilnym przeciwko Olgierdano ma ktokolwiek pójść w pasiak, już nie mówiąc o tym, że poza nim osoby, które nie dostały żadnego aktu oskarżenia?

@OrgStJones: masz problem z tym, że odbierasz obrazek dosłownie! Tymczasem jest to alegoria odnosząca się do sytuacji Łolusia i jego ecipy... Po prostu przerżną najbliższą sprawę w sądzie i kolejne :))
  • Odpowiedz
@onogero: Może tak od razu nie ale.. sprawa o zniesławienie w sądzie cywilnym może pośrednio prowadzić do wyroku w zawieszeniu w części karnej..a tam jest mocno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@PrawdaTeraz: rozmowa z grajewiakami, to typowe "gadał dziad do obrazu", nic nie dociera! Ich rusza tylko pismo obrazkowe, wtedy coś w głowach zaskakuje i pięknie kozły fikają :))
  • Odpowiedz
@onogero: Czekaj bo i ciebie pozwą, bo może jesteś Rudy, znasz jakąs Mariolę i może byłeś na Cyprze :D przecież ja dzisiaj rozmowę tej Mileny przesłuchałem do byłej żony Bogusia i tam jest ostro z jej strony..haha..a tutaj jeszcze innym groziła mi też ( ͡° ͜ʖ ͡°) a Grajewiak to Grajewiak pozew za pozwem..
  • Odpowiedz
@PrawdaTeraz: Ona niedawno wbiła na czat, na lajcie Barneja, co rozmawiał z Kawulą przez fona. Jak ludzie ją zobaczyli, to zaczęli jej cisnąć, w tym jedna osoba pisała totalnie jak Nicek, bo tylko on ma taki specyficzny styl, czyli gość co opowiadał jej farmazony, aby była tylko narzędziem do nas---ia na mnie głupot w uniwersum i przez to wystawienie się na ośmieszenie xD bo same głupoty łatwe do obalenia przekazywała.
  • Odpowiedz
Pozwie nas wszystkich, za bycie chamską, wulgarną kobietą, co stalkuje innych, wydzwania po nocach do ich rodzin a potem im grozi - BOIMY SIĘ PANOWIE i panie
  • Odpowiedz
@PrawdaTeraz: No, muszę tu przyznać, że idealnie wypunktowałeś jej paskudne zachowania w US17. Można nawet więcej pisać, ale po co, mi się już nawet nie chce jej atakować, bo ludzie mają swój rozum. Sama daje na siebie kwity, swoim zachowaniem publicznie, wszyscy widzą + czasami ludzie o tym przypominają, jak np ja czy Ty teraz. Istną choroszczą jest to, że mimo tej powszechnej wiedzy, dalej ma grono zwolenników, białorycerzy robiących
  • Odpowiedz