Wpis z mikrobloga

Coroczny rytułał jesieniarza czas zacząć czyli barszczyk, kocyk i swacik trójeczka, oczywiście z polskim dubbingiem niezastąpionego Rocha Siemianowskiego. Osobiście nie znam innej 'strzelanki' która jest tak strasznie surowa, sprawiedliwa i ucząca pokory, a przy tym na swój sposób immersyjna i dopracowana w szczegółach - nawet treściwy background misji. Dla mnie nawet lepsza od czwórki która była już bardziej... cywlizowana, rozlazła, bardziej arcade.

#retrogaming #staregry #grajzwykopem #swat3 #swat4
eeehhh - Coroczny rytułał jesieniarza czas zacząć czyli barszczyk, kocyk i swacik tró...

źródło: SWAT-3-Tactical-Game-of-the-Year-Edition-Free-Download-31

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@eeehhh Rainbow Six 3: Raven Shield - jeśli chcesz taktycznej, wymagającej myślenia i planowania retro strzelanki, sam często do niej wracam. Mega klimat, genialnie dopasowana ścieżka dźwiękowa, kilkunastosekundowe wstawki muzyczne w najbardziej dynamicznych momentach, no miodzio
  • Odpowiedz
  • 1
@eeehhh mi ten ready or not na starym lapku działał z 2080ti super, wiec zbyt wymagające to nie jest.

I potwierdzam jako fan swat3, to jest dobre i powinni robić więcej.

Z ciekawostek, w 2d jest taka gierka w klimacie, zaskakująco wciągająca, door kickers.
  • Odpowiedz
  • 0
@eeehhh Nie mam porównania bo nie gram na PC ale gram w ready or not na ps5 i świetnie się bawię. Wydawanie rozkazów na pewno wymaga przyzwyczajenia się, ale jest spoko.
  • Odpowiedz