Wpis z mikrobloga

Ile Jasio zarobił na krypto, że tak szasta kasą na prawo i lewo ? On już chyba wydał więcej na te wszystkie rzeczy do gospodarstwa niż samo gospodarstwo kosztowało xD Najlepsze, że w tym domku dalej się nic nie zmieniło, tak jak kupił tak jest, jedynie coś tam wywalił. Ale obora ważniejsza, wiadomo.
Zauważyłem, że prawie na każdym filmie coś kupuje i to za nie małe kwoty dlatego zastanawia mnie ile on musiał wyciągnąć z krypto, że tak żyje.

#kikiswiat
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bunsen z tego co pamiętam gdzieś na jakimś filmie pokazywał jak kupuje krypto, wtedy chyba kupował xrp około 8 mln. Zobacz po ile teraz chodzi. Kiedyś szukałem tego wideo ale nie mogę teraz tego nigdzie znaleźć. Jeżeli tak faktycznie było to zwrot ma nizlezly.
  • Odpowiedz
  • 0
@jem-paluszki-ogladajac: 8mln ? Grubooo, ale to by wyjaśniało wydawanie takich sum. Już pomijając to gospodarstwo to jeszcze ma dom, mieszkanie albo mieszkania, przyczepę kempingową, samochody, a to wszystko trzeba opłacać i utrzymywać. Samo to pewnie zabiera połowę zarobków z yt. A to tylko mała kropla w jego zakupach. Tu sobie kupił macbooka i sprzęty apple, tu żonie też sprawił maca, tu iphona sobie sprawił, tu kupił monitor, jakąś perkusję, jakieś
  • Odpowiedz
@Bunsen: Nie spina się to wogóle mi się wydaje że wje----ł kasę w Tatitana i spodło 90 % jak pokazuję statystyki i boom teraz musi za reklame się wziąść i odrobić stratę bo Kasiunia bedzie zła...... . Nawet sicierki reklamuje a to już chwyt poniżej pasa bo za scierki za 6000 tyś podpisuje się umowę która wiąże sprzedającego i kupującego . Nisko spadł oraz wukorzystuje swoje zasięgi do sprzedaży szmatek
  • Odpowiedz