Wpis z mikrobloga

Lis jako największy propagandysta XXI wieku już wybrany to teraz pora ocieplić wizerunek Kurskiego xD

@splinter96: Oczywiście kłamiesz, bo w całym plebiscycie "największego propagandzisty" było właśnie mówione że Kurski jest "honorowym patronem" i nawet "główna nagroda" czyli "Złota Kura" ma taką nazwę właśnie od Kurskiego. Nie ma to jak kłamać na bezczela licząc że wciśnie się ciemnotę nastolatkom który tego nie oglądali, co? xD
A wywiad z Kurskim to obejrzałem
  • Odpowiedz
@splinter96: akurat w tym wywiadzie stano ciśnie Kurskiego. Sam wspomniał na początku że Kurski nie był w tych zawodach bo były by one bez sensu ze względu na to że na pewno by je wygrał. Mówi to na początku wywiadu. Wspomina też że kura jako nagroda jest właśnie od jego nazwiska. Oglądałem może pierwsze 15 minut.
  • Odpowiedz
  • 39
@Cogito-sum

>Lis jako największy propagandysta XXI wieku już wybrany to teraz pora ocieplić wizerunek Kurskiego xD

@splinter96: Oczywiście kłamiesz, bo w całym plebiscycie "największego propagandzisty" było właśnie mówione że Kurski jest "honorowym patronem" i nawet "główna nagroda" czyli "Złota Kura" ma taką nazwę właśnie od Kurskiego. Nie ma to jak kłamać na bezczela licząc że wciśnie się ciemnotę nastolatkom który tego nie oglądali, co? xD

A wywiad z Kurskim to obejrzałem z
  • Odpowiedz
@Cogito-sum: I na podstawie tych 30 minut już wyrobiłeś sobie zdanie? xD Trzeba było obejrzeć do końca. Po paskowych atakach wyemitowano propagandowy film w obronie Zdzisława K. Natomiast trzecia część to już samo gęste. Emisja filmu o sympatycznym i rodzinnym panu Jacku, który współtworzył polskie media i dzielnie walczył z komuną. Potem Jacek usprawiedliwiał się z zeszmacenia mediów publicznych, ataków na Adamowicza, czerwonej mordy Tuska i wymazywania serduszka wośp, na
  • Odpowiedz
Oczywiście kłamiesz, bo w całym plebiscycie "największego propagandzisty" było właśnie mówione że Kurski jest "honorowym patronem"

@Cogito-sum: no i gdzie op "oczywiście kłamie"?
Tak krzys cisnął gebelsa, że Mariusze pisali po wywiadzie jaki to w sumie sympatyczny chłop. Stanoski zrealizował plan, wyciągnął z Kurskiego ile się tylko dalo, niby go lekko cisnąć, a jednak dając tej szumowinie trochę wolnego pola.
  • Odpowiedz
@Bruno_Barabasz: Czyli dzwoniący też są ustawienie xD. Ludzie. Puścił te filmy, które Kurski przyniósł i zaznaczał, że to są jego filmy.

Kurski się wycfanil i bronił się wykresami. Nielsena. Pytanie jakbyś był gospodarzem programu to pozwolilbys na to czy nie? Aby przedstawić punkt widzenia gościa?

Widać było po minie Stanowskiego po jakiejś godzinie, że gardzi Kurskim. Widać, że to menda i kłamie jak z nut i w żywe oczy.
  • Odpowiedz
I na podstawie tych 30 minut już wyrobiłeś sobie zdanie?

@Bruno_Barabasz: Tak tak, wyłączyłem i właśnie wtedy zaczęło się "ocieplanie wizerunku", taki przypadek :))) A to co napisałeś, czyli dalsze tłumaczenie się z tępej propagandy to wg ciebie "ocieplanie wizerunku"? xDDD
Obrzucanie g... byś zinterpretował jako rozwijanie czerwonego dywanu. :)))
No i "dowód koronny", wpis jakiegoś mariusza w necie. Matecki coś napiszę i też rozumiem że na tym polegasz? (
  • Odpowiedz
@Cogito-sum: ja odpałem szybciej, ale sądząc po komentarzach z największą ilością plusów - to chyba słuchacze nie zrozumieli tego honorowego patronowania czy bezczelnej propagandy Pana Kurskiego.
mikens - @Cogito-sum: ja odpałem szybciej, ale sądząc po komentarzach z największą il...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
ja odpałem szybciej, ale sądząc po komentarzach z największą ilością plusów - to chyba słuchacze nie zrozumieli tego honorowego patronowania czy bezczelnej propagandy Pana Kurskiego.

@mikens: Jakieś pisowskie boty nie są żadnym wyznacznikiem, im się podobała propaganda Kurskiego, brali ją za rzeczywistość, więc i nie widzą w nim i niej nic złego. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
akurat w tym wywiadzie stano ciśnie Kurskiego. Sam wspomniał na początku że Kurski nie był w tych zawodach bo były by one bez sensu ze względu na to że na pewno by je wygra

@zeszyt-w-kratke: doskonały fikoł xd teraz jak zrobią plebiscyt na najgorszego kłamcę w polityce, to nie wystawią pinokia i wygra Tusk, no bo "wiadomo, że pinokio by wygrał, to bez sensu"
  • Odpowiedz
i cały czas Stanowski podawał przykłady bezczelnej propagandy za czasów Kurskiego a ten starał się tłumaczyć z tego, to jest "ocieplanie wizerunku"? :)))

Odpowiedz

@Cogito-sum: więcej czasu na antenie dostał tylko ruski grzesiu braun

Osoby takie jak kurski powinny mieć max 1h czasu antenowego, a nie 4h xD
elo_kebab - >i cały czas Stanowski podawał przykłady bezczelnej propagandy za czasów ...

źródło: czas

Pobierz
  • Odpowiedz