Wpis z mikrobloga

Chłop był na eliminacjach do #1z10 i się dostał
Śmiechu warte
jak będzie w TV to pozdrowi cały wypok i pozdro z fartem
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@piotr-glabik: Wie co mówi. Chłopie @wjkp podbijaj do niego na bajerę to może Ci coś tam podpowie jak dostaniesz zaproszenie. Nie wkładaj polo w kolorze żółtym Lacoste, nawet jak dałeś w jakimś outlecie za nie 200 PLN, ani wędkarskiej kamizelki, bo są zarezerwowane dla uczestników 50 lat+ i swetra Konona, bo tego nikt nie chce widzieć w TV, a tak poza tym umyj zęby, odśwież się OLDSPAJSEM jak gadał
  • Odpowiedz
@piotr-glabik: https://www.youtube.com/@PanzLombardu/videos Potraktuj to jak żart. Polecam Lombard z Drezdenka. Podobna oglądalność jak 1z10, jak masz tam blisko to niewiele stracisz na ropę do TDI w Passacie, bo takie auto prawilne ma każdy człowiek budujący dom, a zawsze jakieś DVD z kinem domowym za 400 PLN może łaskawie od Ciebie kupią, a 40 PLN dorzucą pod stołem, za to, że brałeś udział 4 minuty w odcinku;)
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: Nie mam passata TDI a Skodę 11 letnią ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kina domowego też nie mam, mam za to Samsunga 32 cale, który przyniosłem ze śmietnika ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Gdyby mi na prawdę brakowało i nie miałbym co zrobić i skąd wziąć to mam taki segregator w którym jest trochę różnych rzeczy i można je dobrze spieniężyć.
  • Odpowiedz
@piotr-glabik: Stąd nie nadajesz się kolego do TV, bo masz segregator, nie wnikam co tam jest, czy karty pokemonów czy zdjęcia jak typ z Radomia w kapeluszu kocha w 3 oko ex-kochankę Krzysia Zduńskiego z MjM, czy co innego, ale przez to, że jesteś zapobiegliwy nie masz wybacz mi potencjału na coś więcej niż VB czy 1z10. Ja to oceniam jako +, ale inni mogą oceniać na -
  • Odpowiedz