Aktywne Wpisy

Medokin99 +710
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz
wscieklykabanos +567

1. HP 4 Michał wracający do hotelu po przegranej konkurencji został zapytany przez podekscytowaną klauno: "mów szybko odpadamy czy nie?" Odpowiedział: " ja zostaję" i toksyna odpadła
2. HP All stars Wentyl i jego pękający dres w panterkę, czy tam inną hienę
Śmieszył mnie foch Srocha na zbyt 'męskie' konkurencje
Akcja z klapkiem
Sezon 3: Powrót Basi / Luizaaaaaa / Simon każący podcierać sobie dupę;
1. Luuuiiizaaa!
2. Narodziny Klapessy
3. Kolacja Cipołaja i 4 blondynek, tylko Hanki tam brakowało
1.Jak oryginalna Olka Patolka wysprzęgliła się że czeka na swojego chłopaka który niedlugo ma wejść i jak opadły nam klapki z oczu co do castingu.
2. Bibi w siódmym niebie po nocy w forcie z koców zestawione z twardym lądowaniem po hotelu.
3. Makijaże Basi na babcię Irenkę.
4. Przypakowana Wiki w konkurencji na przeciaganie liny na froncie a gdzieś za nią Ciposz trzymający koniec i udający że pomaga.
1. Batman ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2. Dominika wracająca na pandorze w HP5
3. Sevag wracający do hotelu i ratujący Oliwię
4. Pytania Michała na wyroczniach
5. Powrót Oli w HP9 i impreza po jej powrocie
6. Spawacz ratujący Karola na rajskim rozdaniu