Aktywne Wpisy

ish_waw +719
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
gobi12 +238
Pamiętacie ten stół? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
źródło: temp_file6670518616501059288
Pobierz

Jakie spółeczki macie?
Szukam śmieci z potencjałem i kolejnego "next big pump".
Wydaje mi się, że przyszłość automotiv i pewnie też militarnych technologii to nie będą tylko kamery jak tesla tylko mix lidar + radar 4D + kamery.
Spółek tych są na rynku są dziesiątki, wiekszość pewnie upadnie od czasu do czasu słyszy się jak któraś zrobiła x15-30.
W tej chwili mam $ARBE, $INVZ i $MVIS, ale nikogo nie naganiam bo sam wyboru dokonałem na podstawie botów naganiajacych na reddit penny stock i bycia na kacu w czasie kupowania.
Konkurencja jest duża i może być klops bo sporo firm motoryzacyjnych albo ma swój R&D albo współpracuje z dużym dostawcą np. ZF Friedrichshafen AG
#gielda
źródło: Why-Is-Pepe-Coin-Trending-Today
Pobierz$ARBE znowu ma radar 4D który dobrze się sprawdza przy dużych prędkościach oraz w złych warunkach pogodowych, ale tu jest znowu koszt bo im wieksza rozdzielczość i dokładność tym wiecej danych musi zostać