Wpis z mikrobloga

• 0
@Krolowa_Nauk: tylko gdzie są te mityczne laski które lubią, czy tam akceptują niższych? u mnie jest 175 i są pewne problemy, ale kolega ma 163 i chyba jest klasyfikowany przez kobiety jako niepełnosprawny albo coś. Z jego relacji - na żywo nie jest w stanie poderwać żadnej dziewczyny. Randki z neta wyglądają tak, że jak laska zobaczy, że jest bardzo niski, to albo od razu wymyśli jakąś bajkę że musi
  • Odpowiedz
@rekkin: z pierwszym się rozpadło, bo był zwyczajnie toksyczny, pierwsza "miłość", więc trochę mi zajęło zrozumienie, że się "nie zmieni", z drugim byliśmy zaręczeni, ale jednak mu się odwidziało (nie wiem, może spotkał kogoś lepszego, nie wnikałam, zaakceptowałam), a z trzecim się udało - chyba obydwoje poznaliśmy się w dobrym momencie naszego życia, kiedy wiedzieliśmy czego chcemy, a że się dogadujemy, to tak już zostało i raczej się nie zmieni.
  • Odpowiedz
@Krolowa_Nauk: właśnie nie wzrost u mężczyzny to jedna z najważniejszych cech jeżeli chodzi o postrzeganie bezpieczeństwa wśród kobiet nie jedne badania i statystyki to potwierdzają w przypadku niskich mężczyzn gdzie sa niewidoczni chłop musi udowadniać swoją wartość poprzez zaradność pewność siebie zasoby i stabilność emocjonalną i finansową tak to dla sporej części kobiet na starcie już odpada przez wzrost ale też z drugiej strony w przypadku wysokich mężczyzn nie jest
  • Odpowiedz