Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +323
Znowu przyszΕam siΔ chwaliΔ i to bardzo! WiΔc pijcie ze mnΔ
kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostaΕam w koΕcu mamΔ mojego pasierba. ZostanΔ wpisana do aktu urodzenia, bΔde miaΕa wszelkie prawa i obowiΔ zki wynikajΔ ce z tego. Boli mnie tylko, ΕΌe dopiero po 10 latach matka biologiczna ustΔ piΕa w swej zawziΔtoΕci i zΕoΕliwoΕci. Od wczoraj caΕa siΔ trzΔsΔ z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostaΕam w koΕcu mamΔ mojego pasierba. ZostanΔ wpisana do aktu urodzenia, bΔde miaΕa wszelkie prawa i obowiΔ zki wynikajΔ ce z tego. Boli mnie tylko, ΕΌe dopiero po 10 latach matka biologiczna ustΔ piΕa w swej zawziΔtoΕci i zΕoΕliwoΕci. Od wczoraj caΕa siΔ trzΔsΔ z emocji.

cult_of_luna +104
#wykop40plus
Jak kurΕa 40?
CzterdzieΕci to miaΕ Wokulski stary dziad, albo Ryszard OchΓ³dzki, albo Homer Simpson! (ΰ² βΈΰ² )
Jak kurΕa 40?
CzterdzieΕci to miaΕ Wokulski stary dziad, albo Ryszard OchΓ³dzki, albo Homer Simpson! (ΰ² βΈΰ² )
ΕΊrΓ³dΕo: Bez nazwy
Pobierz

I AM BACK MOTHERFUCKERS π₯
Co prawda jeszcze na spokojnie, ale zawlokΕem dziΕ mojΔ grubΔ dupΔ na trening. ZrobiΕem cardio β rowerek poziomy + bieΕΌnia. Niby cienko, ale i tak jaram siΔ tym jak pochodnia.
Jutro mam zajΔcia (wrΓ³ciΕem na uczelniΔ 3 lata temu, teraz zaczynam 4 rok ), wiΔc dzieΕ trochΔ obΕadowany. Zobaczymy β powinno siΔ udaΔ wcisnΔ Δ siΕkΔ, a jak nie, to w ostatecznoΕci zrobiΔ jakiΕ mocny body pump z YouTube.
WrΓ³ciΕem teΕΌ do liczenia kcal iβ¦ zonk. π Okazuje siΔ, ΕΌe to moje βzdroweβ jedzenie bez liczenia bardzo Εatwo przekracza zaΕoΕΌone kalorie. Jeszcze po siΕowni musiaΕem zaΕatwiΔ jednΔ rzecz i zrobiΕem mega gΕupotΔ β zajechaΕem do Burger Kinga. WziΔ Εem burgera z kurczakiem i saΕatkΔ colesΕaw. W ciul kalorii, niedobre, najgorsza decyzja dnia. Nie polecam.
Podsumowanie dnia 26/100 π
Dieta:
* Kalorie: 2900
Trening:
* Cardio β rowerek poziomy + bieΕΌnia
#doweselasieogarne #mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #odchudzanie #chudnijzwykopem #dieta #redukcja
x