Wpis z mikrobloga

No elo,

I AM BACK MOTHERFUCKERS πŸ”₯

Co prawda jeszcze na spokojnie, ale zawlokΕ‚em dziΕ› mojΔ… grubΔ… dupΔ™ na trening. ZrobiΕ‚em cardio – rowerek poziomy + bieΕΌnia. Niby cienko, ale i tak jaram siΔ™ tym jak pochodnia.

Jutro mam zajΔ™cia (wrΓ³ciΕ‚em na uczelniΔ™ 3 lata temu, teraz zaczynam 4 rok ), wiΔ™c dzieΕ„ trochΔ™ obΕ‚adowany. Zobaczymy – powinno siΔ™ udaΔ‡ wcisnΔ…Δ‡ siΕ‚kΔ™, a jak nie, to w ostatecznoΕ›ci zrobiΔ™ jakiΕ› mocny body pump z YouTube.

WrΓ³ciΕ‚em teΕΌ do liczenia kcal i… zonk. πŸ˜… Okazuje siΔ™, ΕΌe to moje β€žzdrowe” jedzenie bez liczenia bardzo Ε‚atwo przekracza zaΕ‚oΕΌone kalorie. Jeszcze po siΕ‚owni musiaΕ‚em zaΕ‚atwiΔ‡ jednΔ… rzecz i zrobiΕ‚em mega gΕ‚upotΔ™ – zajechaΕ‚em do Burger Kinga. WziΔ…Ε‚em burgera z kurczakiem i saΕ‚atkΔ™ colesΕ‚aw. W ciul kalorii, niedobre, najgorsza decyzja dnia. Nie polecam.

Podsumowanie dnia 26/100 πŸ“‘

Dieta:
* Kalorie: 2900

Trening:
* Cardio – rowerek poziomy + bieΕΌnia

#doweselasieogarne #mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #odchudzanie #chudnijzwykopem #dieta #redukcja

x
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DoWeselaSieOgarne: planuj posiłki i się tego trzymaj, trzeba trochę czasu i dyscypliny na to poświęcić, ale się opłaca. W odmiennym przypadku wszystko zacznie Ci się rozjeżdżać i nic z tego nie wyjdzie
  • Odpowiedz