Wpis z mikrobloga

Jestem w Baldurs Gate 3 w Akcie 3, i nie wiem, czy wyrosłem z Fantasy RpG czy co, ale jest to mega nudne i jakieś takie, że nie chce się grać. #bg3 #fantasy #rpg #crpg
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Nikwu miałem 3 podejścia do 3 aktu póki co i teraz sie zmuszam bo jest rzeczywiście nijaki jakiś. No ale sie zmusze aby w końcu ukończyć te grę.
  • Odpowiedz
@Nikwu: Brutalny baldurpill za który pewnie bym został zjedzony swojego czasu. Bg3 jest dość nudną grą. Problem z nią jest taki że ma nudny system walki więc nie wciąga cie ona po jakimś czasie a jeżeli dialogi też cie nie wciągają to generalnie nie masz na co czekać słuchając ich.
Gdyby pociągał cie system walki to byś pochłaniał historie czekając na kolejne walki albo odwrotnie. Jak nie fascynują cie ani
  • Odpowiedz
@Nikwu: jestem fanem RPG ale raczej grałem jak byłem młodszy, potem ciężko było znaleźć czas żeby przysiąść i w coś pograć. Przy pierwszym podejściu Baldur wciągnął mnie bardziej niż inne gry, tak że potrafiłem spędzić kilka godzin wieczorami ale odpuściłem właśnie na 3 akcie - zbyt dużo npc i po paru dniach przerwy od grania byłem zagubiony
  • Odpowiedz