@MidnightCowboy: Miałem taki czas, że bałem się wykonać telefon i np. umówić wizytę u fryzjera, więc prawie dwa lata się nie ścianałem... Już mi przeszło, ale największym utrapieniem jest bejbifejs + frejmcel. Bliżej mi do pisowskiego oskarka niż porządnego chłopa.
@MidnightCowboy @Szyszkalogin Nie wiem jak wy, ale ja drugiego browarka zapodaję, bo co mam robić w piątkowy wieczór. Tak więc zapraszam do (prawie)czarodziejskiej ławeczki (╯︵╰
@mati1990 Miejsce na jakąś zmianę w moim życiu widzę w sytuacji, gdyby matka miała mnie już dość i kazała w---------ć z domu, lub gdybym zmienił robotę na inną i tym samym wystawił się na działanie innego środowiska. Bo tak sam z siebie to nie widzę opcji. Nawet nigdy nie próbowałem szukać dziewczyny czy się gdzieś wkręcić. Wszyscy ciągle gadają jak to dzisiaj trudno z kobietami,
@ToJestNiepojete jeżeli do końca studiów nic tegez to potem robi się dużo trudniej bo rosną wymagania - zaczyna się liczyć praca, pozycja społeczna, inne osiągnięcia oraz doświadczenie związkowe, którego nie masz. Lepsze jutro było wczoraj.
polecam wizytę u psychologa (dobrego i najlepiej kobieta) pomoże znaleźc jakąś myszke
@EmcePomidor3: Jemu już nic nie pomoże, jego wymaganiem jest, żeby kobieta robiła setki kilometrów na rowerze (bo on też robi), a jak jakaś tego nie robi, to wyzywa ją od leni xD
@choochoomotherfucker @LittleStulej lepiej to noż wejść pod pantofel... wczoraj mi się przewinął wątek na fb gdzie facet pod przymusem swojej laski sprzedawał kolekcje książek gwiezdnych wojen... ponad 100 tomów w tym pełno rarytasów. Całość zeszła ponad 4k. Jak by mi laska coś takiego kazała zrobić po prostu w-----ł z domu i nara... z rowerem podobnie, urlop? 2 tygodnie kręcenia dzień w dzień, jakby różowa chciała spędzić go na jakichś wczasach
@mati1990: Przecież można poszukać takiej, która też ma swoje pasje i zrozumie Twoją. Albo takiej, która lubi aktywnie spędzać czas albo jest otwarta na nowe hobby i zarazić ją tym rowerem. Ale po co, najlepiej stwierdzić, że wszystkie baby są złe, a Ty niewinny i elo xD
@MidnightCowboy @Szyszkalogin Nie wiem jak wy, ale ja drugiego browarka zapodaję, bo co mam robić w piątkowy wieczór. Tak więc zapraszam do (prawie)czarodziejskiej ławeczki (╯︵╰
źródło: hand-on-shoulder-meme-template-v0-s02wcjuffwsd1
Pobierz@mati1990 Miejsce na jakąś zmianę w moim życiu widzę w sytuacji, gdyby matka miała mnie już dość i kazała w---------ć z domu, lub gdybym zmienił robotę na inną i tym samym wystawił się na działanie innego środowiska. Bo tak sam z siebie to nie widzę opcji. Nawet nigdy nie próbowałem szukać dziewczyny czy się gdzieś wkręcić. Wszyscy ciągle gadają jak to dzisiaj trudno z kobietami,
@EmcePomidor3: Jemu już nic nie pomoże, jego wymaganiem jest, żeby kobieta robiła setki kilometrów na rowerze (bo on też robi), a jak jakaś tego nie robi, to wyzywa ją od leni xD
Jak by mi laska coś takiego kazała zrobić po prostu w-----ł z domu i nara... z rowerem podobnie, urlop? 2 tygodnie kręcenia dzień w dzień, jakby różowa chciała spędzić go na jakichś wczasach