Aktywne Wpisy

butterfly +108

CzosenWan +200
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

Byłoby jednak widać takich facetów w klubach podrywających miejscowe kobiety. Nic takiego tam nie zauważyłem.
Oczywiście że mają spore kompleksy na naszym punkcie. Byłem w ich narodowej galerii sztuki. Dosłownie 95% wystawianych tam malarzy, poczynając od wczesnego renesansu była Polakami (reszta to Niemcy, Litwin do XX wieku był tylko tylko jeden). Samo Wilno do 1939 roku miało mniej niż 1% Litwinów. Tak jak pisałem
Polecam poobcować przez dłużej niż jeden dzień z Litwinkami albo Łotyszkami. Gorsze od nich są chyba tylko Słowaczki i Hinduski, prawdziwe kutwy i zaraza
Litwinki są też nieco wyższe niż kobiety w Polsce. Miałem też wrażenie, że mają szersze biodra.
To tak jak nasi rodacy. Też mi nowość