Wpis z mikrobloga

@Derpinardus: może mówiąc o obcokrajowcach miał na myśli zamożnych Szwedów czy Brytyjczyków? To jednak zupełnie inna liga niż Polka, która poleci nawet na Hindusa czy jakiegoś Kameruńczyka.

Byłoby jednak widać takich facetów w klubach podrywających miejscowe kobiety. Nic takiego tam nie zauważyłem.
  • Odpowiedz
@Trollinsky: tylko że ten post nie jest o tym co Litwini myślą o Polakach, tylko o różnicach między Polkami, a Litwinkami.

Oczywiście że mają spore kompleksy na naszym punkcie. Byłem w ich narodowej galerii sztuki. Dosłownie 95% wystawianych tam malarzy, poczynając od wczesnego renesansu była Polakami (reszta to Niemcy, Litwin do XX wieku był tylko tylko jeden). Samo Wilno do 1939 roku miało mniej niż 1% Litwinów. Tak jak pisałem
  • Odpowiedz
@Aleksander_Lewski: tak, argumenty po jednorazowej wizycie na Litwie jako obraz całego społeczeństwa ( ͡º ͜ʖ͡º)

Polecam poobcować przez dłużej niż jeden dzień z Litwinkami albo Łotyszkami. Gorsze od nich są chyba tylko Słowaczki i Hinduski, prawdziwe kutwy i zaraza
  • Odpowiedz
@wshk: Ta plaga to chyba specjalność Polski, Ukrainy i Rosji. W Niemczech i innych krajach zachodu też prawie tego nie widziałem.

Litwinki są też nieco wyższe niż kobiety w Polsce. Miałem też wrażenie, że mają szersze biodra.
  • Odpowiedz