Wpis z mikrobloga

Jeśli myślicie że woda lub napój który pijecie ominie kaucje to m.in Muszynianka, Piwniczanka, Cechini, Coca-Cola, Burn, Cappy, Fanta, Fuze Tea, Kropla Beskidu, Kinley, Monster Energy, Sprite, Hellena, Tymbark, Kubuś, Nestea, dr Witt, Tiger, Alcalia, Cisowianka, Nestlé Polska, Oshee, Pepsi, 7up, Lipton, Mirinda, Mountain Dew, Rockstar, Red Bull, Van Pur, Zbyszko oraz Żywiec Zdrój są udziałowcami w Operatorach Kaucyjnych lub sami je stworzyli więc nie będą bawić się w coś takiego xd ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#kaucja #systemkaucyjny #gospodarka #napoje
LukaszTV - Jeśli myślicie że woda lub napój który pijecie ominie kaucje to m.in Muszy...

źródło: image

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• Doceń
@LukaszTV: już nie wspominając że automaty Tomry są wręcz pancerne - wystarczy zabrać pełny pojemnik i co jakiś czas przetrzeć skaner kodów kreskowych. "Zagranico" mało kiedy spotykasz faktycznie zepsuty.
  • Odpowiedz
  • 0
@Andrzej2035 to prawda, raz na Węgrzech spotkałem że coś nie działało, gość zawołał pracownicę a ona na luzie otworzyła, wyciągnęła butelkę która utknęła, kopnęła kilka razy i po ponownym uruchomieniu działało xd
  • Odpowiedz
@LukaszTV: po prostu wykopki standardowo stają na głowie, żeby wymyślić potencjalne problemy, nic nowego

@Andrzej2035: Kolekcjonowanie śmieci w domu bo butelki nie mogą być zgięte, dymanie z workami śmieci do sklepu w którym maszyna do odbioru śmieci jest popsuta.
Wykopek zadowolony bo mieszka z mamą.
  • Odpowiedz
@Nighthuntero: no nie wiem u mnie jakoś przez ostatnich 13 lat chyba 3 razy może była faktycznie popsuta, może po prostu nie chleje tyle żeby te 6 puszek i 6 butelek wadziło tygodniowo

PS: zgięta butelka przechodzi o ile kod kreskowy jest nie ruszony, taki pro tip ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz