Aktywne Wpisy

MLeko29 +612
KINDER NIESPODZIANKA OPENING
Dałem za nią 5,50 więc lepiej żeby mnie czymś zaskoczyła
Dałem za nią 5,50 więc lepiej żeby mnie czymś zaskoczyła
źródło: 1000066853
Pobierz
jestemtunew +573
Rozpoczynamy sezon zimowy. #motoryzacja #wroclaw
źródło: temp_file515388918697229631
Pobierz

Dlaczego niektórym typom tak ciężko uwierzyć, że w związku też gracie sobie w gierki z dziewczyną, pijecie piwko czy drinki albo nawet oglądacie wspólnie mecz? Niektórzy to na prawdę żyją w jakimś przekonaniu, że #zwiazki to jedna wielka walka płci, udowadnianie kto bardziej dominuje i kto kogo bardziej wykorzysta, a wgl to trzeba 24/7 kupować kwiaty i biżuterie bo odejdzie do mitycznego chada. To jakiś mechanizm obronny dla #przegryw? Bo przecież głupio by było przyznać, że takie fajne rzeczy cie omijają, więc łatwiej sobie powiedzieć że związki to koszmar i to wy jesteście moralnymi zwycięzcami. Siedzicie w piwnicy ale przynajmniej omija was tyle zła jakie doświadczają zakochane pary. W rzeczywistości oni sobie jeżdżą na wakacje, grają w gierki a wy cope'ujecie.
#niebieskiepaski #rozowepaski #blackpill #przegrywpo30tce #tinder #bekazprzegrywow #psychologia #samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: efdbhfvbjn
PobierzJesteś tak szczęśliwy w związku, że aż musisz wbijać na portal dla przegrywów i o tym pisać? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Incel/beciak na wyparciu. Norma na wypoku.
Przegryw to nie jest cope ja p3rdole redpillaku XD tylko efekt tego co sie dzieje w spoleczenstwie, ze poprostu dolne 20% rozkladu normalnego facetow nie ma takiego zycia nawet jak normik a co dopiero topka
To, że tobie się udało nie znaczy, że wszędzie tak jest.
Ja osobiście nie ufam nikomu więc i kobiecie nie zaufam mając z tyłu głowy potencjalne alimenty albo podział majątku.
Związek to męczarnia
Mi sie nie udal związek = większość zwiazkow jest nieudana.
Moja dziewczyna była zlosliwa = większość dziewczyn jest złośliwa.
Przecież to jest niesamowicie głupia postawa. A do tego czesto wjeżdża jeszcze rys narcystyczny "mi sie nieudal związek = ja jestem ten doswiadczony, ci wszyscy którym sie udał są głupi albo copują
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@kornel-makuszynski: szacowanie potencjału na podstawie anegdotycznego doswiadczenia? Borze szumiacy
@mirko_anonim: nie znam takich par i nie widuje w internecie.
@thorgoth:
Jeśli powtarzalność zdarzeń nazywasz anegdotycznym przykładem to powodzenia w życiu bo za grosz u ciebie umiejętności dostrzegania wzorców.
Chyba że mówisz o moim przykładzie z zadleniem to gratuluję dosłowności
Jesteś rosjaninem? Bo masz jakąś taka wschodnia składnie
@thorgoth: weź mi to wytłumacz bo niema tam żadnej logiki w tych zdaniach
To, ze jaś wylysiał w wieku lat 30 nie oznacza ze każdy wyłysieje w tym wieku. Nie oznacza nawet że większość wyłysieje
Inny przykład: małgosia ma bolesne miesiączki. To nie znaczy ze każda kobieta ma bolesne miesiączki. To nawet nie znaczy że większość ma
@thorgoth:
Upadłeś się jak maniak na obalenie tworzenia wzorców.
Każdy pracujący w statystykach się z ciebie śmieje bo absolutnie wszystko można przestawić w postaci prawdopodobieństwa.
@kornel-makuszynski: Nie rób dzieci i nie bierz z nią ślubu, problem rozwiązany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@choochoomotherfucker: dokładnie i tak robię