Wpis z mikrobloga

• 0
@krucjan no niby dużo, ale dla niejednego chłopa porcja conajmniej na dwa razy, więc nie jest najgorzej, czyli tak średnio bym powiedział, tak średnio
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@ruffio no nie wiem, można kupić spokojnie za 40-50 zł kebaba, którego spora część osób nie przeje na raz a jak robię wyzwania to metrowe kebaby ważące po 2,5kg kosztują po 120 zł a nawet i za 100 się znajdą
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@KazimierzWielki tylko nie wiem czy kalorie to dobry wyznacznik bo możesz na przykład pójść sobie do pizzeri i kupić najtańszego placka za 30-40 zł i masz na stole oliwę za darmo, wylejesz sobie całą butelkę i będziesz miał i 10k kcal jak będziesz chciał xD

To oczywiście trochę absurdalny przykład ale można znaleźć sporo tanich, kalorycznych dań.
  • Odpowiedz
  • 0
@Sudo_exit a bo widzisz - dla mnie taka porcja to na dwa, trzy razy. A taki chudzielec to on wbrew pozorom to ma dużo miejsca. Bo ja jestem gruby i za dużo zjeść nie mogę bo bardziej się już nie da być grubym, a chudy po połowie porcji jest taki jak ja, więc mu jeszcze trochę miejsca zostaje. Ot cała tajemnica. To jest czysta biologia - wchłanianie lub pochłanianie ciał obcych.
  • Odpowiedz