jak widać biorą gawiedź na przeczekanie. Ładnie bujają wig20, już to grali wcześniej. Jakby miało spaść dawno spadłoby. Raz góra, raz dół, śmiesznie, jak jazda przez polne drogi. :)
Orlen był na promocji po 77 zł. Cena kluczowa - podwójne dno na wykresie, wybicie trójkąta do góry, prezes orlenu kupuje akcje po wybiciu trójkąta. Dobre informacje. Podobnie rozgrywali Exxon Mobil w 2021/22 r. Może inna liga, ale te same ruchy. Tam ładnie bujali.
Widać że nie chcą zejść niżej i ładnie robią podbitki. Mam nadzieję, że lecimy dalej na 90 zł, potem na 95 zł a w końcu na 100 zł. ładnie kręci koło 90 zł, zobaczymy kiedy przebiją do góry.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Orlen był na promocji po 77 zł. Cena kluczowa - podwójne dno na wykresie, wybicie trójkąta do góry, prezes orlenu kupuje akcje po wybiciu trójkąta. Dobre informacje. Podobnie rozgrywali Exxon Mobil w 2021/22 r. Może inna liga, ale te same ruchy. Tam ładnie bujali.
Widać że nie chcą zejść niżej i ładnie robią podbitki. Mam nadzieję, że lecimy dalej na 90 zł, potem na 95 zł a w końcu na 100 zł. ładnie kręci koło 90 zł, zobaczymy kiedy przebiją do góry.
#gielda #wig #pieniadze #usa #usdpln #usd #pln #biznes #inwestycje #orlen #oil #ropa
Komentarz usunięty przez autora Wpisu