Wpis z mikrobloga

Macają te bułki w sklepach k---a że się aż odechciewa jeść..

Co macasz stary dziadu j---a se pomacaj czy guza nie masz a nie bułki...

Ja p------e nic mnie tak nie wpienia jak te macacze p--------e, chyba zacznę kontent na yt kręcić jak zwracam uwagę ludziom którzy robią, na 4 zwrócenia uwagi w tym miesiącu 2 chłopów (dziad i jakiś lvl 30 około) mi groziło że mi w-------i XD.

Jednak na moje słowa: "C---a zrobisz" na grożeniu się kończyło XD

ot #polska

#dziendobry #gorzkiezale #sklepy #biedronka #lidl #kaufland
PiersiowkaPelnaZiol - Macają te bułki w sklepach k---a że się aż odechciewa jeść.. 

...

źródło: pieczywo-2x

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PiersiowkaPelnaZiol: ja zawsze robię takim raban na cały sklep, coraz więcej osób podłapuję i też dołącza do ciśnięcia takiego delikwenta, trzeba od razu na grubo, od brudasów itd :). ja robię zakupy praktycznie 2 razy w tygodniu o tych samych godzinach, i te osoby którym narobiłem już wiochy na sklepie biorą rękawiczki.
  • Odpowiedz
@skeeto666: Jakbym miał tak zwracać uwagę to by mi życia nie starczyło, raz pokręciłem się koło pieczywie (kaufland kraków) przez 10 min naliczyłem 6 osób które macały.

Biorąc do tego że Polacy nie myją rąk po toalecie to ja k---a nie mam slów.
https://www.gov.pl/web/psse-bartoszyce/ratuj-zycie-umyj-rece-to-haslo-tegorocznego-swiatowego-dnia-higieny-rak - smacznego

Według statystyk co 8 Polak nie myje rąk przed jedzeniem, a połowa mężczyzn i co 4 kobieta, nie robią tego po wyjściu
  • Odpowiedz
@Qmal zobacz kiedyś jak to wygląda po macanku przez niedomytych, śmierdzących moczem starych dziadów którzy ostatni raz ręce myli przy defiladzie tysiąclecia, a paznokcie to od upadku komuny nieobcięte. I wpycha ten paluch potem w skórkę. Smacznego
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol: Samo macnie to jeszcze nic, kilkukrotnie byłem światkiem sytuacji w której komuś upadła bułka na podłogę w sklepie przykładowo i ta osoba gołą ręką odkładała bułę z podłogi tam gdzie była wcześniej samemu biorąc sobie tą która nie upadła na podłogę XD
  • Odpowiedz