Aktywne Wpisy
labelle +5
DziΕ pochowaΕam babciΔ, ktΓ³ra mieszkaΕa ze mnΔ
i moimi rodzicami. MiaΕa 91 lat. PiΔkny wiek, ale nie mogΔ siΔ z tym pogodziΔ.
Bardzo to wszystko przeΕΌywam. Co prawda dziΕ po pogrzebie i po poΕΌegnaniu byΕam spokojniejsza, tak teraz wieczorem znΓ³w wszystko wrΓ³ciΕo..
Wieczorem pojechaΕam z rodzicami do siostry taty. Niby zawieΕΊΔ czΔΕΔ jedzenia, ktΓ³re zostaΕo po stypie, ale chyba teΕΌ liczyliΕmy ΕΌe jakoΕ wspΓ³lnie omΓ³wimy to wszystko co siΔ wydarzyΕo. Po przyjeΕΊdzie okazaΕo
Bardzo to wszystko przeΕΌywam. Co prawda dziΕ po pogrzebie i po poΕΌegnaniu byΕam spokojniejsza, tak teraz wieczorem znΓ³w wszystko wrΓ³ciΕo..
Wieczorem pojechaΕam z rodzicami do siostry taty. Niby zawieΕΊΔ czΔΕΔ jedzenia, ktΓ³re zostaΕo po stypie, ale chyba teΕΌ liczyliΕmy ΕΌe jakoΕ wspΓ³lnie omΓ³wimy to wszystko co siΔ wydarzyΕo. Po przyjeΕΊdzie okazaΕo

Chwilami, nachodzΔ
mnie myΕli, ktΓ³re tak mnie doΕujΔ
, sytuacje w ktΓ³rych siΔ znalazΕem, z mojej albo i nie winy, w ktΓ³rych nie widzΔ dla siebie wyjΕcia, nie wiem co mam zrobiΔ, rozwaΕΌam rΓ³ΕΌne kombinacje w gΕowiΔ, ale bez wzglΔdu na moje staranie nie jestem w stanie odnaleΕΊΔ wyjΕcia z tego labiryntu.
CzujΔ siΔ niesamowicie przygnΔbiony, upodlony, no a uczucie jakie mi wtedy towarzyszy, to tak jakby leΕΌaΕ na mnie ciΔΕΌki gΕaz ktΓ³ry
CzujΔ siΔ niesamowicie przygnΔbiony, upodlony, no a uczucie jakie mi wtedy towarzyszy, to tak jakby leΕΌaΕ na mnie ciΔΕΌki gΕaz ktΓ³ry

ΕΊrΓ³dΕo: 1000087969
PobierzKomentarz usuniΔty przez moderatora
@macvir: akurat fizycznie elektrownia atomowa zaczΔΕa siΔ w tym roku budowaΔ
Dokoniania PiS to lotnisko w Radomiu, przekop Mierzei i Izera.
CPK fakty znie powstaje, trwaja prace budowlane, atom zaplacony, xakontraktowany, do tego Orlen inwestuje w SMRy.
Nikogo nie zabili, nie pobili, nie rozpieprzyli z granatnika...
No nie ma. Po cichu umarza siΔ postΔpowanie wobec osoby, ktΓ³rej Εlady DNA spoczywajΔ na przyjΔtej ΕapΓ³wce, ale ma szczΔΕcie byΔ przyjacielem Tuska, Po cichu umarza siΔ postΔpowanie wobec twarzy "przywracania praworzΔ dnoΕci", ktΓ³rego kierowca zakΕadaΕ spΓ³Εki, ktΓ³re zarabiaΕy kosztem Polnordu kilkadziesiΔ t milionΓ³w PLN w ciΔ gu kilku dni. Na stanowiska z pominiΔciem konkursΓ³w wrzuca siΔ partyjnych kolegΓ³w, bez podstawy prawnej przejmuje siΔ np. ProkuraturΔ KrajowΔ , ustawy
@Pavulon12345: a ten 19sto latek z ostatniego tygodnia ?
Serio, wiele moΕΌna obecnemu rzΔ dowi zarzucaΔ, ale w kwestiach przestrzegania prawa dziaΕania PO i PIS to jak porΓ³wnywanie wybicia okna ze zdemolowaniem i podpaleniem lokalu.
@macvir: w ostatnim roku rzΔ dΓ³w PiS to juΕΌ nie ogarniaΕem ich afer. Co najmniej raz w tygodniu jakaΕ kompromitacja. Teraz to mamy czasy spokoju.