Wpis z mikrobloga

@dzieju41 też nie zostaną, bo zaraz śmieciarka wywiezie.
Wnuki wyremontują mieszkanie i tchną w nie nowe życie, a po starym nie pozostanie śladu.
Ewentualnie jeszcze spadkobierca może podzielić kawalerkę po matce na 5 pokoi na wynajem dla studentów.
  • Odpowiedz
@troglodyta_erudyta: u mnie rodzice z ciocia sprzedali mieszkanie po dziadku flipperowi, ten wyremontował i odsprzedał i teraz jest tam b----l ( ͡° ʖ̯ ͡°) smutne jak skończyło miejsce, gdzie spędzałem najlepsze święta Bożego Narodzenia.
  • Odpowiedz
  • 17
Wiecie co po was pozostanie po śmierci? Stos mebli przy wiacie śmietnikowej, tak jak po mojej sąsiadce.

@dzieju41: dlatego trzeba mieć meble z Ikei, wtedy po śmierci w ogłoszeniu napiszą "nowoczesny wystrój, dla studenta" i nie będzie tej smutnej sytuacji ze śmietnikiem.
  • Odpowiedz
Wiecie co po was pozostanie po śmierci? Stos mebli przy wiacie śmietnikowej, tak jak po mojej sąsiadce.

@dzieju41: To już fliperzy nie zostawiają starych mebli w pokoju dla studenta?
  • Odpowiedz
Wiecie co po was pozostanie po śmierci?

@dzieju41: Trochę śmieszy jakie dziwne rzeczy powstają z tego prymitywnego, obsesyjnego strachu przed śmiercią. Jak nie fantazje o wieczności, a w konsekwencji systemy religijne rządzące całymi państwami, to przynajmniej nieśmiertelne duchy. A jak się trafi "racjonalista" to będzie sobie wmawiał, że może umrze ale pociągnie jeszcze parę lat mieszkając wewnątrz fotela albo stołu xD czy tam góra kilkadziesiąt lat "w pamięci bliskich", no
  • Odpowiedz
Stos mebli przy wiacie śmietnikowej, tak jak po mojej sąsiadce

@dzieju41: zostało jeszcze mieszkanie, które pewnie już wystawione na sprzedaż
  • Odpowiedz