Aktywne Wpisy

w__w +142
Dzisiaj mija mi 10 lat po slubie.
Zona spi, bo dzieciak chodzi ostatnio pozno spac. Na stole juz bukiet, drobny upominek i 2 strony A4 odrecznie napisanego listu podsumowujace w skrocie te 10 lat.
Przez ten czas dorobilismy sie 3 dzieci, mieszkania, ja skonczylem studia i jakos to idzie.
#chwalesie #malzenstwo #rodzina
Zona spi, bo dzieciak chodzi ostatnio pozno spac. Na stole juz bukiet, drobny upominek i 2 strony A4 odrecznie napisanego listu podsumowujace w skrocie te 10 lat.
Przez ten czas dorobilismy sie 3 dzieci, mieszkania, ja skonczylem studia i jakos to idzie.
#chwalesie #malzenstwo #rodzina

ArnoldBacon +107
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ale to byli walki ( ͡º ͜ʖ͡º)
O strzelaniu z pukawek po oczach nie wspominając
źródło: 1560154606_gfslow~2
PobierzI komu to przeszkadzało?
źródło: Screenshot_20251003-032832-061
Pobierz@jan-kankan: na przykład super niani, co cisnęła po dragon ballu ( ͡° ͜ʖ ͡°) a mam wrażenie, że nie było niczego lepszego w tv dla dorastającego dziecka, niż wartości przekazane przez dragon balla
Edit: w sumie po tylu latach widzę że to programowe wciskanie kukoldyzmu xD
@jan-kankan: nie, Japończycy są po prostu strasznie skrzywionym narodem. U nich długo pdf była w miarę legalna i jeszcze za naszego życia, ktoś bogaty mógł se bzyknąć 10 letnie dziecko, a jak zapłacił to nawet młodsze (jakby co, w Niemczech za naszego życia, ale w ograniczonym zakresie, to było wręcz zalegalizowane sądownie). Matki z kolei waliły konia
Zawsze możesz sam się odciąć od internetu, nie musisz od razu wszystkim tego zakazywać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Taaaaaaaa, zero manipulacji w internecie a odbiorcy są świadomi treści,które konsumują.