Wpis z mikrobloga

#perfumy #rozbiorka

@MichalLoczek namówił(2 posty niżej) - i w sumie, nie wiem czemu to sobie robię - ale zamówiłem takie coś:

Sospiro Laylati

i jeżeli znajdą się chętni na 70ml, to nie anuluję zamówienia i poleję! A CO!

Cena widać, że zacna w porównaniu do tego po ile było do tej pory, bo po 4,62zł/ml mnie wyszło z przesyłką.
Nie namawiam, swój rozum macie:) Osobiście nawet nie kojarzę grupy zapachowej do której należy ten twór, więc samemu też ryzykuję:)

Dekanty po 2zł (mogą być po 3zł, jeśli ktoś nalega)
Wysyłka jaka wam się podoba.

PS. Proszę tylko bez złośliwych komentarzy
Omniscient - #perfumy #rozbiorka

@MichalLoczek namówił(2 posty niżej) - i w sumie, n...

źródło: image

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@michallmtk:

Sospiro Cadenza

Tutaj cena nawet się utrzymuje na stałym poziomie, ale jak się trafi okazja, to pewnie ktoś się znajdzie do rozbiórki, a może i ja jeszcze wtedy będę żył i rozbiórę:)
  • Odpowiedz
  • 4
to ile wytrzymałeś bez zakupów

@czasowstrzymywacz: to nie można tak liczyć, że dni.... To chodzi o to co w środku człowiek przeżył w tym czasie. Nie da się zwymiarować. Osobiście uważam, że długo. Od jutra zacznę od nowa:)
  • Odpowiedz
  • 3
@markaron @olejek_rurzany @Yayami_o_Mate @npwjsn @reggie82 @Devillo777 @mickel556 @speekie1989

Na dzień dzisiejszy status tej sprawy wygląda następująco:
po kontakcie z infolinią zostałem przekierowany do kontaktu mailowego, a tam z kolei odesłano mnie do złożenia reklamacji przez formularz na stronie - mimo że tytuł mojej wiadomości brzmiał „Reklamacja z tytułu niezgodności towaru z umową”, więc formalnie reklamacja już została złożona.

Rozumiem, że obecnie czekam na ich ostateczną decyzję -
Omniscient - @markaron @olejekrurzany @YayamioMate @npwjsn @reggie82 @Devillo777 @mic...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz