Wpis z mikrobloga

Co mam napisać, że nie ma większego hipokryty? Że to jest żałosne? Że męczące jest to ile osób nie dostrzega jakim on jest zakłamanym manipulatorem? Jak to skwitować? Po prostu obejrzyjcie klip i wysyłajcie to dalej.

#kiszak
ActiveekHere - Co mam napisać, że nie ma większego hipokryty? Że to jest żałosne? Że ...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ActiveekHere: generalnie najlepszy kontent jaki można by zrobić to cała seria "Kiszak wyjaśniający Kiszaka". Jak go przez jakiś czas oglądałem na yt to co chwila wyłapywałem kwiatki, ale nie wiedziałem co z nimi robić. Teraz szkoda mi na niego marnować czasu
  • Odpowiedz
@ActiveekHere: Cóż można napisać w tej kwestii, jedno wielkie XD dosłownie. Przecież nie dalej jak wczoraj (to wczoraj chyba było) Kiszak sam robił z siebie ofiarę twierdząc, że usuwa komentarze w których mu życzą śmierci. Oczywiście żeby być jeszcze bardziej wiarygodnym żadnego z nich nie pokazał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 11
@tomeg123:

Oczywiście, proszę zwróćcie uwagę jednak, że ten klip skupia się na tym, że kiszak tworzy fikcyjny scenariusz i zarzuca @Czarny_Wilk , że będzie on używał "karty ofiary" i robił z siebie poszkodowanego.

Natomiast Kiszak sam opowiadał o tym jaki jest szkalowany godzinę wcześniej, dosłownie zrobił coś i godzinę później skrytykował @Czarny_Wilk za tą samą rzecz, pomimo że Czarny_Wilk tego nie zrobił, Kiszak stara się wmówić scenariusz,
  • Odpowiedz