Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +323
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

cult_of_luna +104
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz

#kiszak
źródło: Ricki
PobierzOczywiście, proszę zwróćcie uwagę jednak, że ten klip skupia się na tym, że kiszak tworzy fikcyjny scenariusz i zarzuca @Czarny_Wilk , że będzie on używał "karty ofiary" i robił z siebie poszkodowanego.
Natomiast Kiszak sam opowiadał o tym jaki jest szkalowany godzinę wcześniej, dosłownie zrobił coś i godzinę później skrytykował @Czarny_Wilk za tą samą rzecz, pomimo że Czarny_Wilk tego nie zrobił, Kiszak stara się wmówić scenariusz,
@ActiveekHere: Wiem. Obejrzałem film do pewnego momentu, wcisnąłem pause żeby napisać komentarz i później zobaczyłem, że to samo co napisałem tam jest xD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu